välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

bee gift komponenter

Postad av : Camilla Näslund

Du behöver:
Tomma gallon mjölkkanna
. Vatten.
Hink, 3 gallon eller mer kapacitet.
Pump.
Stoppur.
Räknare.

Vissa arter av bin växer en lång stinger från deras posteriors. Stinger kan injicera en giftig blandning av kemikalier som kallas apitoxin. Även om relativt ofarliga för en genomsnittlig person, innehåller apitoxin flera kemikalier som kan vara farligt eller orsaka allvarliga allergiska reaktioner.

Mellitin

Mellitin är en av de viktigaste delarna av den europeiska honungsbiet är apitoxin. De kemiska angriper och förstör neurala synapser vid penetration platsen. Den fungerar också som en blod antikoagulant och förbereder omnejd för införandet av histaminer också ingår i apitoxin. Mellitin orsakar smärta och inflammation som vanligen förknippas med Bistick.

Hyaluronidas

hyaluronidas är en sur förening som hjälper penetrera målet ytan och öka effektiviteten hos den injicerade apitoxin. Det är också ansvarig för lätt bedövande av udden området på grund av dess smärtstillande egenskaper.

andra komponenter

Flera delar av apitoxin som dopamins och noradrenalin har bara en betydande inverkan på insektsarter. Kemikalier som histamin och serotonin påskynda spridningen av apitoxin i kroppen och orsaka en tillströmning i adrenalin.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en egen kanin fälla
    
    Copyright © 2011 give2all.org