välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

solenergi på gårdar

Postad av : Charlotte Wannberg

Mycket av den energi som används i dag är skapad av förbränning av fossila bränslen, vilket resulterar i en mängd olika föroreningar i atmosfären. Alternativ energi existerar. Solenergi, i synnerhet, blir en kraftkälla för företag, bostäder och även gårdar

Du behöver:. .
Rostfri tråd (20 gage)
Måttband.
Nål-tång.
String (bör vara mycket stark).
Kniv (en vass utomhus fickkniv).
Hammer (tillval).

Lämplighet

Innan du installerar en solenergianläggning system på en gård, måste du spana först platsen för lämplighet. De flesta gårdar erbjuder stora öppna ytor utan hinder, som vanligtvis gör dem idealiska för solvärme. De bästa ställena att installera solpaneler på platta tak eller de som vetter mot söder, men öst och väst möter tak kan också räcka.

Funktion

Solenergi är ett bra sätt att ge en enskild gård med el, men Det kan vara användbart i andra sätt också. Kan till exempel växthus använda solen för både lätta och även för uppvärmning, som vanligen tillhandahålls av gas eller oljevärmare. Solenergi kan också ge värme till vatten och invändiga utrymmen, med hjälp av naturlig ventilation. Jordbrukarna kan också torka grödor och spannmål naturligt i solen, som är en av de äldsta användningsområdena av solenergi. Mer avancerade sol torksystem finns också.

Fördelar och överväganden

En solenergi nätet kräver en hög initial investering, men på lång sikt kan bidra till en gård spara pengar. Eftersom det kommer bara producerar energi när solen skiner kommer systemet måste antingen batterierna för att köra på natten eller måste den vara ansluten till ett elnät, som kan leverera den extra energi som behövs genom en traditionell leverantör av allmännyttiga tjänster. Genom att använda solenergi kommer dock en gård fungera utan så mycket föroreningar, vilket i slutändan är hälsosammare för varje djur eller grödor som tas upp där.

    Previous:nothing
    Next:hur man mäter regn med en regnmätare
    
    Copyright © 2011 give2all.org