välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

den genomsnittliga längden på guldmakrill

Postad av : Valon Istrefi

Guldmakrillar, också känt som delfin fisk eller Dorado fisk, finns i havet som över hela världen. Det är en färgstark fisk med ljusa skimrande guld och fläckar av blått och grönt. Guldmakrillar är rovfiskar, kalasar på många mindre arter av sjöliv och snabbt nå mognad på bara fyra till fem månader

guldmakrillar

En populär mat i hela världen, leker de arter året runt. Tack vare sin snabba tillväxt, är de arter som är resistenta mot överfiske. Leva i genomsnitt fem år, både kvinnliga och manliga vuxna genomsnitt cirka 34 till 55 inches.

Medelstorlek

Män tenderar att leva lite längre och växa något snabbare än honorna, men när vuxna som de genomsnittliga kring samma storlek och vikt. Mexfish, en online av sportfiske i Mexiko, säger att även om "fisk som är mindre än 3 meter i längd och mindre än 30 pounds är vanligast," de kan nå upp till 6 meter i längd.

varierande storlek

Tillväxttakten kommer att variera beroende på det område där fisken lever och den befintliga vattentemperaturer. Några av de större exemplaren har mätt nästan 7 fot, och högsta noterade vikten ca 88 pounds.

    Previous:nothing
    Next:fördelarna med oljeborrning
    
    Copyright © 2011 give2all.org