välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

kan jag köpa silkesmaskar?

Postad av : Stefan Svensson

Silkesmaskar är lätt tillgängliga för inköp både på Internet och i insekt leverans butiker. De varierar i kostnad beroende på art, hur många du köper och om ni vill köpa dem färdigförpackade

Du behöver:. .
Stor och tydlig plastskål
Kartong blad.
Pink hantverk färg.
Medelstora pensel.
Penna.
Sax.
Limpistol.
Limstift.
Brown garn.
Tandad kniv.
Styrofoam boll.
Blue hantverk färg.
Svart hantverk färg.
Plastbehållare.
Blue garn.
Wellpapp.
Små svarta pärlor.
Regelbunden kartong.
Tandpetare.
Makaroner nudlar.
Äggnudlar.
1 medelstor, tydligt gummiboll.
1 liten, klar gummiboll.
Vit mat ombord.
Röd färg.
Liten pensel.
Red M M's.
Blue M M's.
Altoids.

Överväganden

Trots att de kan köpas som ägg eller som levande maskar, köpa bulk befruktade ägg och kläckning dem själv är den billigaste metoden. Bördig silkesfjärilsägg är förpackade i bulk och partier på flera hundra. Silkeskokonger från vilka nattfjärilar har redan kläckta finns också.

Varför köpa Silkesmaskar?

Silkesmaskar efterfrågas inte endast för silkeskokonger han tillverkar, men också som levande foder till fisk, geckoödlor och andra husdjur. Om du köper dem för fisk mat, köpa äggen och ta upp dem själv. Den streckade silkesmaskar kan växa till upp till tre inches i storlek och är en bättre, billigare näringskälla än, säg, syrsor (se Resurser).

Sorter

Om du är avel silkesmaskar, zebra silkesmaskar är bäst för kokonger och för att spåra silkesmaskar kön.

skolprojekt

Om du köper silkesfjärilsägg för ett skolprojekt, säljer Mulberry Farms en silkesodling kit som innehåller 20 till 25 stora silkesmaskar eller 50 små silkesmaskar, färdigförpackade med sin mat i en växande kopp (se Resurser) .

Silkworm Supplies

Samma leverantörer som säljer maskarna också ofta säljer mat (mullbärslöv), koppar silkesodling och tankar, och rättsmedel för att förebygga sjukdom med silkesmaskar, såsom mögel eller kvalster.

    
    Copyright © 2011 give2all.org