välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är en 1801 mikroskop?

Postad av : Jonathan Nyberg

Den 1801 är en student mikroskop för studier av mikrobiologi. Elever kan använda den till att ta en närmare titt på insekter, stenar, växter och cellulära livet. Dessa mikroskop är oftast köps för användning i klassrummet, vanligtvis årskurs 6 till 12. Eftersom funktionerna i 1801 är ganska grundläggande, mest högskolor väljer högre prisklasserna mikroskop för sin vetenskap avdelningar

Illumination

1801 mikroskop kräver en ljuskälla för att visa en bild. Den vanligaste ljuskällan är en halogenlampa byggdes under scenen. Mer avancerade modeller kan innehålla lysdioder eller alternativ för att ladda ljuskälla, att spara på kostnaderna för att ersätta glödlampor. Grundmodeller, såsom Sur Mic 1801, erbjuder ingen ljuskälla och kommer att kräva en ljus miljö att använda. Andra grundläggande modeller kan vara en spegel för enkel ljus omdirigering.

Typ av Mikroskop

Motic 1801 är ett sammansatt mikroskop, vilket innebär att den har både linser (de närmare ögat) och objektiv (de som närmare objektet). Beroende på märke och modell, maj 1801 mikroskop innehåller en mängd olika objektiv som sträcker sig från 4X till 40 gångers förstoring. De flesta 1801-modeller inkluderar två eller tre linser.

Egenskaper för 1801 Mikroskop

Trots att 1801 mikroskop varierar beroende på märke och modell, de gör gemensamma särdrag. Alla 1801 mikroskop har en enda okularlinsen i motsats till en stereo objektiv. Varje modell innehåller ett handtag för att öka portabilitet. En annan standardfunktion är grova och fina fokus skadereglerare som används för att klargöra en bild i okularet. Oberoende av ljuskällan, alla modeller med en kondensor justering mörkare eller ljusare bild.

Konkurrens

Sedan 1801 mikroskopet släpptes har det funnits en rad produkter som ger fler funktioner för jämförbara priser. Exempelvis innehåller den boreala sammansatt mikroskop sex nivåer av förstoring (från 4X till 400X) och en inbyggd LED lampa som källa för kostnaderna för en grundläggande 1801. C A Scientific's My First Lab-serien är ett annat tydligt exempel.

Prisklass

Även funktionerna i 1801 är ganska grundläggande, den är avsevärt högre än andra studerande modeller. I 202C 1801 mikroskop kosta någonstans mellan $ 110 och $ 350, beroende på märke och modell.

    
    Copyright © 2011 give2all.org