välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur den ska dela salt och peppar

Postad av : Charlotte Wannberg

Det kan komma en tid i ditt liv när du har en hög med salt och peppar blandas och du känner dig manad att dela på dem. Fråga mig inte varför du skulle vilja göra detta, det är du läser denna artikel. För den delen, hur kom det salt och peppar blandas i första hand? Men jag avvika. Följande är instruktioner för din peppar /salt separera behov, och frukta inte-det innebär inte att sortera kärnor en efter en med en pincett

Du behöver:. .
Salt
peppar.
plastsked.
ylletyg.


1.
Ta en bit ylletyg (en tröja kommer att göra) och använda den för att gnugga plastsked. Detta kommer att skapa en elektrisk laddning.
2.
Håll plastsked över den blandning av peppar och salt och långsamt sänka sked tills peppar börjar fast vid det. Se till att inte sänka sked för mycket, eller det salt kommer också att börja klamrar sig fast på sked.
3.
Borsta eller stöter peppar från sked i sin egen lugg. Upprepa steg 1 och 2 som krävs för att avlägsna resten av peppar från blandade högen. Sedan kan du njuta din saltfritt peppar och din peppar utan salt.

Tips och varningar


  • Gör ett roligt experiment för barn. Jag garanterar detta kommer att hålla dem sysselsatta längre än de flesta kryddor. Utom grön ketchup.
  • Vill du verkligen använda den salt och peppar för något, nu när dina smutsiga händer har varit över hela peppar?
  • Och jag är ganska säker på Hunden slickade bordet också. Gross.
  • För mycket natrium är dåligt för dig ändå.
    
    Copyright © 2011 give2all.org