välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

soltecken egenskaper

Postad av : Valon Istrefi

När vi frågade, de flesta människor kan namnge sina soltecknet. Många kanske ens vet att den representerar zodiakens tecken att solen var på genomresa på dagen för deras födelse. Men väldigt få vet vad det betyder. Astrologiskt är solen tecken grunden för en persons yttre personlighet, som han vill bli i detta liv. Varje skylt har en annan kombination av egenskaper

Betydelse

Solen tecknet är viktigt att en astrolog för vad det säger om en persons allmänna personlighet. Till skillnad från månen tecken, som ändras varje tre dagar, stannar solen i ett tecken för en hel månad. Detta gör den till den lättaste delen av diagram för att bestämma. Tillsammans med Ascendenten och månen tecken, hjälper soltecken att förklara varför en person reagerar på livets utmaningar sättet hon gör

Elements

Var och en av de tolv soltecknen representerar en av fyra delar:. Jord, luft , eld och vatten. Väduren, Skytten och Leo tecken sön aktie brand egenskaper, inklusive passion, ambition och förtroende. De kan vara aggressiva och impulsiva. Kräftan, Fiskarna och Skorpionen är vatten tecken, mycket känslomässigt laddade personer som är intuitiva och vårdande. Air tecken är Vågen, Tvillingarna och Vattumannen. De är goda kommunikatörer, och är kända för att komma med de bästa idéerna, de är ofta anklagas för att tänka för mycket. Oxen, Jungfrun och Stenbocken är jorden tecken. De är praktiska och ansvariga, och något envis.

Kvaliteter

Sun tecken kan vidare delas av "kvaliteter", ett sätt som olika tecken möta världen. Dessa egenskaper är kardinal, fasta och rörliga. Kardinal tecken som Väduren, Kräftan, Vågen och Stenbocken är bäst när ansvariga. De är oftast utåtriktad och säkra på sina förmågor. Den fasta tecken på Leo, Skorpionen, Vattumannen och Oxen är envis, "fast" i sitt sätt, de arbetar kontinuerligt mot ett mål och älskar detaljer. Slutligen finns det rörliga tecknen, dessa människor att anpassa sig till situationer mycket lätt och är rastlös sprit, engagerar sig alltid i en alltför många projekt. Rörliga tecknen är Tvillingarna, Jungfrun, Skytten och Fiskarna.

Numeriska

Sun tecken har numeriska motsvarigheter som ger sina egna särdrag. Väduren är det första tecknet och Fiskarna den 12. Väduren folk är oberoende och självupptagen, egenskaper som går längs med nummer ett. Varje tecken går från den föregående, med Aries väldigt individuellt motiverade, Libras balanserad mellan inre och yttre existens, och Fiskarna humanister av Gummibåtar, som bara med andra.

Planetary

Varje tecken i zodiaken är styrs av en planet, och därför planeterna spelar en stor roll i egenskaperna för solens tecken. Mars styr Vädurens, lägga aggression och självsäkerhet. Venus styr Oxen och Vågen, två tecken som älskar vackra saker i livet och som alltid strävar efter harmoni. Kvicksilver ger sin styrka i att till Tvillingarna och Jungfrun. Månen, som är känd för sin koppling till känslor och familj, regler Cancer, ett tecken känd för sina vårdande regler attitude. The sön Leo, som ger dessa människor en utåtriktad och solig läggning. Jupiter regler Fiskarna och Skytten. Dessa människor är djupsinniga, intresserad i utbildning och allt som expanderar sinnet. Saturnus är ansvarig för Stenbocken, lägga mognad och visdom till solen tecken. Den drömmande, upprorisk Neptunus kommandon Aquarius, och Pluto, planeten för omvandling och ombyggnad, kommer reglerna Skorpionen.

Kuspar

De flesta människor tycker att ett soltecken beskriver dem på rätt sätt. Men några få utvalda som är födda mellan den 20 och den 22 i månaden kanske upptäcker att de måste välja mellan två olika soltecken. Personer födda under den tid som solen rör sig från ett tecken till nästa kallas "kusp spädbarn. "En snabb kontroll med ett efemeriden och kunskap om en persons exakta födelsetid kan avgöra en persons teknisk födelse tecken, men han kan fortfarande tycker att vissa drag från och med nästa tecken passa hans personlighet också.

    
    Copyright © 2011 give2all.org