välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan beräkna ditt nummer liv sökväg med numerologi

Postad av : Valon Istrefi

Numerologi är en gammal system för att studera siffror och deras symboler. Det ger en insiktsfull titt på din personlighetsdrag, begåvning, personlig utveckling och utmaningar. Ditt liv tåglägesidentiteter, baserat på ditt födelsedatum, berättar den stora lärdomen som måste dras i denna livstid

Du behöver:. .
Pen
Papper.
Calculator (tillval).


1.
Hitta det numeriska värdet för månad, dag och år du föddes. Till exempel, om din födelsedag är December 5, 1970, som skulle vara 1970/12/05.
2.
Minska varje nummer till en enda siffra genom att lägga till siffror tillsammans.
3.
Med ovanstående exempel, för månaden, 12 skulle vara 1 + 2=3. Antalet Resultatet av månaden är alltså 3.
4.
I detta exempel finns det inget behov av att minska dag är det redan en enda siffra, 5. Men om det var en tvåsiffrig, skulle jag göra samma sak som ovan.
5.
Att minska året, skulle vi lägga 1 + 9 + 7 + 0=17. Om antalet är fortfarande en tvåsiffrig, minska det igen-i detta fall 1 + 7=8. Det antal för året är 8.
6.
11, 22 och 33 kallas Master nummer. Om du stöter på något av dessa nummer som du lägger till, lämna dem som de är. Har ingen reduceras till en enda siffra. Master siffror har en betydelse av sina egna.
7.
När vi har en enda siffra var för månad, dag och år, vi då behöva lägga till alla dessa siffror tillsammans. I detta exempel:.
3 (månad) + 5 (dag) + 8 (år)=16
8
Nästa steg är att minska detta antal till en enda siffra . I detta fall 16 blir 1 + 6 vilket är lika med 7. 7 är livet Tåglägesidentitet för en person född den 5 december 1970.
9.
Liv Path siffrorna ingår 1-9, 11, 22, 33. Varje siffra representerar en annan lektion. Om du vill veta mer om kvaliteten på varje nummer och lära dig mer om din livsväg, se en online-resurs eller numerologi bok.

Tips och varningar


  • Det är mycket viktigt när du minska din siffror att lägga till månad, dag och år separat från varandra. Lägga dem alla tillsammans kan ge dig en Master nummer när det inte bör finnas en, eller ingen mästare nummer när det faktiskt borde vara en.
    
    Copyright © 2011 give2all.org