välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man tända en eld med hjälp av endast en nio volts batteri och stålull

Postad av : Magnus Ekblad

Förutom det faktum att denna teknik gör en stor vetenskap lektion, utan det kan också vara användbar vid camping, vandring eller på resor. Eftersom en nio volts batteri och stålull ta upp endast en liten mängd utrymme den kan lagras bekvämt i en ryggsäck eller ingår som en del av din bils nödsituation kit. Med tillgången på små flinta eller butan drivna cigarettändare, t. ex. en Zippo, undrar du kanske varför även använda denna metod för att starta en brand. På säkerhetssidan, mindre barn är det osannolikt att förstå principen bakom batteriet och ull metod för att starta en brand jämfört med den lätthet och frestelsen att göra upp eld med hjälp av en butan eller tändsten. Sedan matcher, butan eller flinta cigarettändare, etcetera, är inte barnsäkra, med hjälp av en nio-volts batteri och stålull för att tända en eld skulle vara ett säkrare alternativ i närheten av barn. Stegen för att tända en eld med stålull och en nio-volts batteri är lätta att följa

Du behöver:.
9 volts batteri
. super fin stål ull.


1.
Först köper stålull som anses super fin kvalitet. Denna kvalitet av brand kommer att arbeta som fnöske och kommer även bränna när det är vått. Courser kvaliteter upp till fin grad kommer att fungera, men minskar effektiviteten antändas. Stålull kan köpa i de flesta hårdvaru-och byggvaruhus. Bryt av ett ägg storlek bit stålull för att tända ändamål.
2.
Härnäst kommer du vill köpa en nio volts batteri. Alla märken kommer att göra. Var noga när du lagra eller transportera batteri och stålull att de är i separata behållare. Du vill inte att av misstag sätta något i brand. Den livslängden på batteriet i lager beror på vilken typ av batteri du köper.
3.
Nu du kommer att vilja ta stålull och på en liten del fan det. Om det komprimeras du behöver för att lossa fibrerna så att mer syre finns tillgängligt på fibrerna. Allt du behöver göra är att ta nio volts batteri och röra spred ut del av stålull med både kontakter samtidigt på batteriet. Den elektriska strömmen som passerar mellan de två batteriets kontakter kommer att värma upp fibrerna i stålull nog att antändas. När du tänder stålull Använd skyddsglasögon och handskar. När det antänds brinner hett och snabbt, så var försiktig.

    
    Copyright © 2011 give2all.org