välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Fakta om drogtester

Postad av : Annika Hultén

Många företag idag kommer att testa blivande anställda för användning av olagliga droger. Men ibland kan även människor som inte använder droger testat positivt för ett drogtest på grund av ett fel i testet eller test för att påvisa en rättslig läkemedel eller ämne som en helt annan, illegala droger

Du behöver:.
Mycket kalla miljöer (för kryogen Frysning av Air.
Allmän kemi utrustning.
Cold skyddsutrustning (handskar, förkläde, etc).
Skyddsglasögon.
Kvalificerad Kemi Professional för tillsyn och rådgivning.

falskt positiva

Många NSAID, eller icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel kan leda till att du testat positivt för marijuana. Detta inkluderar över disk läkemedel, såsom Alvedon, Motrin, Excedrin, Midol och Aleve. Receptbelagda NSAID, till exempel Relafen, Voltaren, Meclomen och Lodine, kan ha liknande resultat. Amoxicillin eller tonic vatten kan göra att du testat positivt för kokain. Ett brett utbud av förkylning och influensa läkemedel, till exempel Robitussin, Sudafed och Nyquil, kan göra att du testat positivt för amfetamin. Migrän läkemedel kan visas på ett drogtest som LSD.

Detection Perioder

Om du inte använder droger och har en kommande drogtest, det är viktigt att inse att olika typer av droger har olika detektering perioder, eller längden på tid att rester av drogen kvar i kroppen. Många typer av droger, såsom kodein, amfetamin och opiater, och euphorics, t. ex. ecstasy och magiska svampar, kommer endast att upptäckas i ditt system i upp till en vecka. Fenobarbital kan stanna kvar upp till 20 dagar. Anabola steroider har en mycket längre upptäckt period, upp till tre månader.

Marijuana Test

Marijuana kommer att finnas kvar i systemet i upp till 60 dagar eller mer. Den faktiska upptäckt period beror på hur ofta du använder marijuana. Om du rökt marijuana bara en gång, måste fem till åtta dagar passera innan det rensas från systemet. Rökning två eller fyra gånger per månad kommer att öka upptäckt period till upp till två och en halv vecka. Daglig marijuana användare kommer att kräva upp till två månader för att rensa alla spår av den drogen från deras kroppar.

hårsäcken Tester

hårsäcken testerna är baserade på principen att som droger cirkulerar i blodet, blir de fångade i dina hårsäckar som ditt blod ger näring deras utveckling. Hårsäcken tester har en mycket längre tid upptäckt att urin eller blodprov. En typisk hårsäcken test kunde upptäcka narkotikamissbruk från 90 dagar före försöket.

Inget annat test

Om du misslyckas med ett test, och du vill återta det, kan du boka om typiskt det. Ett andra test, kommer dock ofta måste betalas av den potentiella arbetstagaren, snarare än företaget. Det är bara bra att upprepa en misslyckad drogtest om du är säker på att du inte har tagit några droger de senaste 90 dagarna.

    
    Copyright © 2011 give2all.org