välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör konstgjorda diamanter

Postad av : Magnus Ekblad

Superman favorit salong knep är att hålla lite kol i sina händer, krama, sedan släppa en mångfacetterad diamant som om han kastade bort lite tuggummi. Själva processen att artificiellt återskapa diamanter är betydligt mer komplicerat. Producerad i naturen genom stora krafter av tryck och värme, är en diamant typiskt resultat av krafter långt utöver den kapacitet av mänskligt arbete. Ändå har vetenskapen utvecklat några unika sätt att återskapa kol mest komprimerad form

Du behöver:.
Diamond slivers.
Diamond pressen.
Carbon.
Slägga.


1.
Använd ren diamant fiberband som ett odlingsmedium. Smycken kvalitet konstgjorda diamanter börjar alltid med en redan existerande diamant. Eftersom diamanter är beroende av kol anpassa sig i trånga obligationer, kan närvaron av en diamant tjäna som mall för ytterligare obligationer att inträffa, fortsätter en kristallisering mönster som producerar diamant, snarare än liknande molekylär struktur av grafit. Lyckligtvis behöver du inget som en diamant. Allt som krävs är en knappt synlig flisa av diamant material.
2.
Surround din diamant flisa med rent kol. Medan folk är vana att klara vita diamanter, det finns en mängd olika färger som rosa och gult. Färgade diamanter är resultatet av spårmängder av andra ämnen. Bara några atomer av kväve kan förändra interagerar sätt ljus med en diamant, vilket skapar en gul nyans. Som sådan, pyssel rena diamanter med nödvändighet innebär absolut renhet.
3.
Applicera oerhörd press. Ett antal maskiner har kunnat göra detta sedan 1950-talet. Designad av GE och andra företag, var diamant pressar i det förflutna som används för att krossa diamant's på 50. 000 omgivningar i tryck. Dessa maskiner var stora, använder 400 ton pressar, och kunde endast producera små diamanter mer användbara för produktion, snarare än marknadsmässiga diamanter. Den nyaste tekniken kräver ryska byggt elektriska och hydrauliska pressar att kondensera kolet i en sfär.
4.
Hinna diamant att sammanfalla. Om främmande föroreningar införs, som kväve kan en färgad sten göras på några dagar. Men en ren diamant på två karat eller mer ta upp till tre veckor med konstant tryck.
5.
Hammer den öppen. När din pressen har stannat, kan poppar locket till en början föga imponerande. Diamanten är lämpade att täckas i en film av semi-coalesced kol. Slå till det med en hammare. Oroa dig inte, kommer diamant vara helt oskadda, men du bör slå bort agnarna kol.
6.
Sälj den som en konstgjord diamant. Tyvärr, även maskinellt framställda diamanter är exakt identiska med riktiga diamanter, har FTC fastställt att sälja maskintillverkade diamanter som "diamanter" utgör falsk marknadsföring.

Tips och varningar


  • har gott om utrymme produktion, som den moderna diamant pressar väger över 4 ton.
  • Äldre diamant pressar är benägna att explosion, så de borde hållas isolerade medan produktionen sker.
    
    Copyright © 2011 give2all.org