välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur termiter orsaka skada

Postad av : Jeanette Morales

Problemet med Termiter

Termiter är ett bra exempel på det gamla talesättet om styrka i antal. . Ensam, verkar en termit harmlöst nog, men får en koloni av hundra eller tusentals termiter, och du kan hitta ditt hem allvarligt skadade. Eftersom termiter är små, kan deras skador på din egendom gå obemärkt förbi först, men eftersom de ökar i antal så ökar de skador --- ofta till den grad att när det blir märkte, kan det vara för sent. Termiter orsakar de uppskattningsvis 5 miljarder dollar i skador på egendom varje år

Termite Mat

En termit främsta näringskälla är cellulosa -. Synnerhet cellulosa i trä, som ofta är mest lättillgängliga för dem att äta. Det är också en näringskälla som kan vara lätt att hitta i ditt hem. När termiter är ditt hem, kan de anfalla också trämöbler och böcker. Termiter äter faktiskt trä; snickaren myror klippa bort det för att bilda en bostad

Hur Termiter Skador Wood

Termiter äter trä genom att ta bort cellulosa att ta tillbaka till kolonin. . De lämnar trä urholkad längs fiberriktningen. Du kan också se torkad lera och jord som kantar tunneln. Detta är unikt för termiter skador.

Hur Termiter Arbete

Termiter lever under jord. De flyttar från boet till deras mat källor via underjordiska tunnlar. De kan resa upp till 400 meter bort från kolonin för att hitta en födokälla. När de når ett hus, kan de komma åt födan genom sprickor i grunden eller genom områden där rör och ledningar in i ett hem.

Termiter att skador

Den lägsta termit i termit sociala ordningen är en som orsakar alla skada --- arbetstagaren, som är liten och kan arbeta dygnet runt. Arbetaren är steril och blind. Dess funktion är att hitta mat för kolonin.

Hitta Termiter

utan märkbar skada på egendom, är termiter upptäcks vanligen på våren. När temperaturerna varm, kallade den bevingade versionen av en termit, en swarmer, framträder. Swarmers inte gör skada på egendom. Deras uppgift är att flyga ut och starta nya kolonier. De är dock den typ av termit som är uppenbart eftersom det visar sig medan resten stannar under markytan.

Ett annat angrepp tecken är lera rör på grundmurar eller bjälklag. Dessa rör byggs av termiter att flytta mellan kolonin och föda under vistelsen utom synhåll.

    
    Copyright © 2011 give2all.org