välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

identifiering av fåglar för barn

Postad av : Stefan Svensson

Identifiera fåglar är ett sätt barnen kan bli mer lyhörda för världen omkring dem. Många barn kommer att upptäcka att titta på och identifiera de fåglar som besöker deras bakgård är en rolig och givande hobby

Färg

. Det enklaste stället att börja med att identifiera fåglar efter färg. Färgstarka fåglar som Cardinals, Bluejays, Bluebirds och Robins är bra val att börja med.

Diet

En viktig aspekt av att identifiera fåglar är att lära sig om sin kost. Vissa fåglar äter insekter, medan andra föredrar maskar. Dietary preferenser är viktiga att känna till när du väljer kommersiella fågelmat och matare stilar.

Fågelbord

Ett av de enklaste sätten att börja observera fåglar är att sätta upp foderstationer i din trädgård. Fastställs fyllt matare, luta dig tillbaka och titta på som kommer på besök.

Läs

En del av identifiera fåglarna är att läsa om den art du har identifierat. Besök ditt lokala bibliotek, surfa på Internet (se Resurser) eller kontakta din lokala kontor naturvårdsavtal lära dig allt du kan om de fåglar som är inhemska på ditt område.

tidning

Fågelskådare i alla åldrar kommer att finna det fördelaktigt att föra en dagbok om sin verksamhet. Spela in datum, tider, bilder och skisser om fåglarna du har identifierat.

    
    Copyright © 2011 give2all.org