välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vanliga spindlar i Virginia

Postad av : Jeanette Morales

Spindlar är en typ av läskiga crawly Critter som får på massor av människors nerver. De flesta spindlar är inte farliga, dock, och i vissa situationer de kan faktiskt vara till nytta. I Virginia, det finns tretton olika typer av infödda spindlar. Följande fem är de vanligaste arterna i staten

Barn Spider

Barn spindlar är ganska små (3 /4 av tum) och livnär sig på små insekter. De använder sin webb att linda upp insekter de fångar.

Wolf Spider

Wolf spindlar har en brunaktig hy och finns i öppna områden över hela Virginia. De är också mycket vanligt att finna i hemmen, särskilt i mörka platser som skåp eller källare.

Black Widow Spider

Den svarta änkan spindel är en nattlig insekt finns i hela Virginia. Det använder ett mycket starkt nervgift som allvarligt kan skada människor som är bitna.

Grass Spider

Gräset spindel är en av de vanligaste Virginia spindlar. Det skapar ett blad av bandet i en tratt, där det döljer och väntar på insekter att fastna på utsidan.

Jumping Spider

Som namnet antyder är den hoppande spindel känd för att hoppa mer än 40 gånger längd av sin kropp. Det finns i hela skogar och trädgårdar i Virginia.

    
    Copyright © 2011 give2all.org