välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man äter honungen från en kaprifol

Postad av : Jeanette Morales

En kaprifol är en gynnad anläggning för många älvor, eftersom de gillar att suga honung nektar från den. Det är en gynnad anläggning för människor också. Många människor vet inte hur man "komma till honung" på kaprifol och känna otillfredsställda eller "frustrerad" av sig själva. Du kan också få generad. Att lära sig att öppna en kaprifol är också bra för att överleva, särskilt om din vilse i skogen och du inte har någon mat att äta. Därför har du bara ett val, nektar

Du behöver:.
Kaprifol.


1.
Först måste du hitta en kaprifol buske eller anläggning så att du får plocka en. För att hitta en jag föreslår att du går till parken eller allmän plats, eftersom kaprifol's är vacker, därför människor satte dem i parker som dekoration.
2.
När du hittat din kaprifolbuske, plocka en ur busken. Se till att du tar hela stjälken med dig, så det kan vara lättare att suga nektar från anläggningen.
3.
Ta kaprifol och ta en titt på toppen av härrör från blomman. Ta din nagel och skär mycket spetsen av det.
4.
Du ser en geggig vätska sippra ut från blomman. Först luktar det att kontrollera att det luktar sött, så att du vet dess den kaprifol nektar, och inte stammen juice. Nu, bara suger upp det!

Tips och varningar


  • Det blir lättare att skära stammen av det naglarna var lång, prova det!
  • Det är mycket viktigt att du luktar vätskan första, vem vet vad som kan hända om du sög stammen saft!
    
    Copyright © 2011 give2all.org