välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör flytande klor

Postad av : Annika Hultén

Flytande klor kan lätt göras genom anskaffning av klor-releasing tabletter och följa anvisningarna märkt på förpackningen att lösa tabletterna i vatten. Kan dock flytande klor också göras utan att göra en resa till din lokala poolen leverans butik. Bleach pulver som används i många hushållsprodukter, kan användas för att göra din egen klor i några minuter

Du behöver:.
Bleach pulver
. Container för blekmedel.


1.
Studera ingredienserna i din blekmedel pulver, och notera mängden klor i det. Dividera procent av klor du vill göra med den procent av klor i blekmedel pulver, och multiplicera med 1. 000. Om du vill göra en klor lösning på 1 procent och din bleka innehåller 40 procent klor, dividera 0,01 av 0,4, multiplicera sedan med 1. 000. Detta talar om att du behöver 25 g av pulvret för att göra en 1-lösning procent klor ska lösas upp i 1 liter vatten.
2.
Bestäm antalet liter klor lösning du vill göra, och åtgärd som många liter vatten.
3.
Häll pulvret blekmedel i vattnet. Förhållandet beskrivs i steg 1 är hur många gram per liter kommer att behövas.
4.
Låt lösningen sitta i ca 15 minuter innan du använder det behövs.

Tips och varningar


  • När du letar efter procent av klor i blekmedel ingrediensförteckningen, se till att du letar efter "aktivt klor. " Detta är den enda typ som räknas. Upplösning pulverform blekmedel till flytande kommer att göra klorlösningen lite skumma.
  • inte få blekmedel eller lösningen i ögonen. Om du gör, ring gift kontroll genast!
    
    Copyright © 2011 give2all.org