välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man håller ekorrar ur fågelbordet?

Postad av : Valon Istrefi

Ekorrar kan verka som söt nöt-älskande Critters, men de är bane fågelälskare överallt. De kan lätt raid en fågelbordet och lämnar ingen frön för befjädrade vänner. Hängande fågeln matare från smala tråd gör lite bra som ekorrar lätt kan klättra ner även den tunnaste av tråd. Det finns flera metoder för att hålla ekorrar ur fågelholkar och inte alla kommer att arbeta för varje ekorre

Du behöver:.
Plastbehållare
PVC-rör.
Feeder.

Hur man hålla Ekorrar Av de fågelbordet?


1.
Välj en metall eller plast feeder i stället för trä. Ekorrar tugga igenom och förstöra trä matare. Metall och plast klarar sina övergrepp.
2.
Köp eller göra en baffel för din feeder. Bafflarna är placerade ovanför hänger matare och nedan stolpe matare och arbete genom att göra det svårt för ekorren att ta sig fram. Du kan peta ett hål i centrum av en stor plastskål och avbryta den upp och ned över en hängande matare för en hemmagjord baffel.
3.
Köp en bur feeder. Caged matare omges i attraktiva nettning som är tillräckligt stor för fåglar att ta sig igenom, men inte ekorrar.
4.
Innesluta stången på pole matare i PVC rörsystem. Se till att mataren är inte i närheten av ett träd eller andra hoppade av punkt eftersom ekorren kan gå förbi stolpen helt och hållet.
5.
Mata ekorrar. Ekorrar är territoriella. Sätt upp en matplats för ekorrar så långt från din fågelbordet som möjligt och på marken. Knäckt majs eller jordnötter är att föredra av dem över fågelfrö. En välgödd ekorre kommer att hålla andra ekorrar från din gård och är mer sannolikt att de lämnar fågelbord ensam.

Tips och varningar


  • Ekorre matare finns som är attraktiv och hjälper locka ekorren bort från fågelbord.
    
    Copyright © 2011 give2all.org