välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

skallerorm identifiering

Postad av : Magnus Ekblad

Omkring 8. 000 människor är bitna i USA varje år genom giftormar, och fem av dessa personer dör av bettet. Det finns 16 sorter av skallerormar och alla är giftiga, från Mojave Rattler, den mest potenta, till Sidewinder minst potent. Identifiera ormen och att kunna beskriva det för sjukvårdspersonal är avgörande för återvinning

Du behöver:
stranden för att njuta
. Skarpt öga.
Nätpåse för dina skatter.

Skallror

Skallerormar kan identifieras genom den rasslar på deras svans, om inte ormen är en baby. Juvenile skallerormar har inte skramlar. Dessa skallror och särskiljande rasslande ljud de gör när närmade är där de fick namnet. Det finns dock andra utmärkande faktorer av skallran ormar.

Head

En skallerorm har en platt, trekantiga huvud som vanligtvis är dubbelt så bredden på dess kropp. Många ormar likna skallerormen, men huvudet är alltid den särskiljande faktorn. Eleverna i deras ögon är vertikala, ungefär som en katt. Munnen, som kan öppnas i 180 grader, hus länge, tubulär huggtänder som viker ut när munnen öppnas. Tungan är kluven och flimrar snabbt, vilket är hur ormar plocka upp dofter. Skallerormar är "Näsgropsormar", vilket innebär att de kommer ha en öppning på sidan av huvudet mellan och under ögonen.

Body

En skallerorm kropp är 3 till 4 meter lång. Ormen är täckt av fjäll och finns i många olika nyanser och mönster. Den östra och västra Diamondback få sitt namn från den diamantformade fjäll på kroppen. Den östra Diamondback har ljus, centrerad svarta diamanter inramade i gult. Andra färger inkluderar brun, röd, gul, grå, fläckig och olivgrönt. Den etapp då molt där ormen går igenom kommer att avgöra färgen.

Varningar

När du reser där skallerormar är gemensamma är det klokt att bära långbyxor och stövlar. Gå aldrig snabbt genom ett område som omfattas av borste eller högt gräs. Aldrig att nå under stenar eller i sprickor där ormar kan vistas. Om biten, sök omedelbar medicinsk behandling eller kontakta giftcentral för ytterligare information. Att vara medveten är säker.

    
    Copyright © 2011 give2all.org