välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vanliga spindlar i Hawaii

Postad av : Ulf Friberg

Hawaii är hem till några stora, aggressiva spindlar, men dessa är vanligtvis inte de du behöver oroa dig. De fyra giftiga arter är lätta att identifiera och relativt skygg

Brown Violin Spider

Den bruna enstöring spider inte finns på Hawaii. , men dess kusin den bruna fiol är. Ett bett från en brun violin spindel kan vara dödligt i sällsynta fall, och det är ganska vanligt under gamla brädor och bark

Cane Spider

sockerrör spindel är en av de mest kända Hawaiian spindlar. Det kan växa till storleken av en softball och har varit kända för att jaga folk runt rum. Det är dock nonvenomous, och kända för att vara fördelaktigt i hemmen för sin kärlek till större insekter som kackerlackor.

Hawaiian Centipede

Samtidigt som inte är tekniskt en spindel, den tusenfotingar Hawaii bör nämnas i detta avsnitt eftersom deras biter, utan giftiga, är kända för att vara bland de mest smärtsamma av insekten världen, med det enda botemedlet, enligt vissa lokalbefolkningen, är att "stanna druckit på tre dagar. "

asiatiska Spiny-Backed Spider

En annan ganska vanlig spindel i Hawaii är den asiatiska taggiga-stödda spindel, ibland även kallad krabban spindel. Även om dess bett är inte giftig, det är känt för att ha en aggressiv tendens att attackera någon som steg i sin omfattande nätet.

Änkan

Hawaii är också hem för tre giftiga "änka" arter av spindlar, varav två arter av brunt, inte svart, änka är vanligast. De kan alla urskiljas av varumärkets timglaset på buken.

    
    Copyright © 2011 give2all.org