välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vetenskapliga presenter till barn

Postad av : Valon Istrefi

Spark ditt barns passion för vetenskapen genom pedagogiska leksaker. Vetenskapliga gåvor kan förvandla en liten unge i en junior forskare. Lyckligtvis finns det olika typer av vetenskapliga leksaker där ute, så att du och ditt barn kan utforska den unika vetenskapliga tänkande och kul

uppmärksamma deras intressen

inte vet vilken typ av vetenskapliga gåva att få ditt barn? Anser är vaksamma för vad hon gillar naturligt. Har ditt barn nära stirra på buggar? Har hon njuta stjärnorna? Tycker hon att utforska kartor eller spinning glober? Genom att observera ditt barns beteende, kan du räkna ut de mest förtjusande vetenskapliga gåva att få henne. Eller, om du har helt enkelt ingen aning om vad hon skulle vilja, få henne någon vetenskaplig gåva enligt henne åldersgrupp och och se om hon gillar det.

Inköp åldersbaserad

Olika åldrar kan hantera olika nivåer av komplexitet, så var uppmärksam på den rekommenderade åldersgrupp som vanligtvis är som visas på rutan. Många av de mer komplexa leksaker har små bitar som kan vara farliga för ett litet barn. Enklare leksaker ibland inte får tillräckligt intressant för äldre barn, så det är bara mäta lämpligheten av gåvan innan de köper.

exempel på vetenskapligt Gåvor

Böcker, cd-skivor eller filmer som är relaterade till vetenskap kan göra stora vetenskapliga gåvor. Men det finns olika leksaker som är utmärkta sätt att få ditt barn deltar i det vetenskapliga tänkandet. Beakta hela Barnens Mikroskop set, så att han kan utforska världen på en mikroskopisk mening. Eller för ett billigare alternativ, helt enkelt ge ditt barn ett förstoringsglas för att observera världen på nära håll. Tänk på Themsen och Kosmos kemi C500 set. Släng i en barn-storlek labbrock så att han kan komma in karaktär. Om ditt barn gillar rymdfart finns häftiga kostymer, till exempel en Junior Astronaut Suit, eller enklare kikaren på att titta på månen eller stjärnorna. Tycker ditt barn kartor? Ta honom ett pussel av en karta.

    
    Copyright © 2011 give2all.org