välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man öppnar Geoder

Postad av : Jonathan Nyberg

Har du alltid velat bli en klippa hund? Ser du alla vackra stenar och önskar att du kunde hitta några av dina egna? Här är en sammanfattning av få åtminstone någon typ av vackra stenar ur Geoder

Du behöver:. .
Hammer
Mejsel.
Ögonskydd.
Saw.
Stone polermaskin (om så önskas).


1.
En Geode är en sten som är resultatet av en klippa utfyllning av håligheter i mineraler och skapa kristallstrukturer eller banding. Dessa Geoder är ihåliga, medan fyllas i Geoder är i själva verket kallas knölar. Dessa speciella stenar är oftast runda och förekommer främst i Mexiko, mycket av västra USA, Iowa, Indiana, Kentucky och Ohio, bara för att nämna några ställen.
2.
Nu finns två huvudsakliga metoder för att öppna en geod. En är att såga sägs Geode i två bitar med en sten såg. Detta är naturligtvis en ganska lång (och beroende på sågen) dyr process. Också det skadar insidan av Geode (vissa Geoder från Mexiko ser bättre ut när de har sågade och polerade tanke).
3.
Att hugga en Geode isär behöver du en hammare, och en mejsel. Även förvärva ögonskydd för att hålla bitar från att flyga och träffa dina ögon.
4.
Betyg Géode hela vägen runt omkretsen med hammare och mejsel. Nästa hålla efter denna poäng tills du ser en spricka utvecklas.
5.
Nästa följa spricka långsamt och försiktigt bredda den. Detta kommer inte bara att skydda insidan kristall formationer men också se till att du öppnar Geode det sätt du vill öppna det.
6.
När du har två halvor av Geode du är klar. Du kan nästa beslutat att lämna den som är eller hitta någon med en sten polermaskin till ganska Géode upp eller lämna det som är för en trevlig konversation bit.

Tips och varningar


  • Om du vet en seriös rock hund fråga dem om de har en röravskärare. Dessa är vanligtvis snabbt och du kommer nästan alltid lika halvor av en Geode.
  • Om du har små Geoder och små barn varför inte låta dem öppna en? Bara sätta Geode i en strumpa och använda en liten hammare för att öppna. Detta håller bitar från flygande överallt.
  • vill ha en Geode men inte har dem i ditt område? Många online-auktioner och faktiskt hemsida har dem till salu.
  • Det finns en viss chans för misslyckande, dvs att inte få en Geode att öppna önskat. Ibland kan detta inte kan undvikas. Bara fortsätta att försöka!
    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en reptil tank
    
    Copyright © 2011 give2all.org