välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder ett ansikte plattan på en metalldetektor

Postad av : Valon Istrefi

Metalldetektorer kan vara mycket roligt och en inkomstkälla. Komma utomhus och gick med en metalldetektor är ett bra sätt att utöva även om du aldrig hitta något av värde. Men en av fördelarna med att ha en metalldetektor möjligheten att hitta "skatten" av ena eller andra slaget, allt från en gammal klass ring till gömda pirat loot. Ansiktet plattan på en metalldetektor är metallplattan där de olika kontrollerna för att detektorn finns. Antalet kontroller av en detektor ansikte plats bestäms av märket på detektorn och den förlaga och med priset och komplexiteten i din enhet.

Du behöver:
Metalldetektor


1
Håll detektorn i handen enligt tillverkarens anvisningar och titta på reglagen för maskinen. . . Kontrollerna är placerade på en metallplatta som helt enkelt kallas kantskena. Kontrollerna kommer att vara självklart och lätt att se, någonstans i närheten av din hand och på enkelt se.
2.
Starta enheten med en växla eller vrida ratten i ansiktet plattan.

3.
typ och antal kontroller i ansiktet platta av en metalldetektor varierar kraftigt beroende på tillverkare och prisklass för just din modell. Två kontroller, dock ligger på frontplattan av nästan alla metalldetektorer. . Känsligheten och diskriminering
4
Ställ in känsligheten för detektorn med hjälp av twist ratten märkt "känslighet" på ansiktet plattan. Normalt är det en twist vred som låter dig ställa in känsligheten från 0 till 10. Känsligheten inställning kommer att hjälpa dig att avgöra om du har hittat ett mynt eller en gammal spik.
5.
Ställ "diskriminering" inställning för att eliminera sådant som järn spik eller folie eller aluminium, såvida du vill söka efter dessa poster. Den "diskriminering" inställningen är en snodd vred på de flesta modeller, som ur locket på detektorn.

Tips och varningar


  • kantskena på varje modell och varje märke av metalldetektor kan vara mycket olika. Vissa ansikte plattor innehåller många kontroller, vilket gör att användaren en bred frihet att själva bestämma vad detektorn kommer att hitta, medan andra modeller har bara ett par kontroller. Antalet kontroller och deras funktion bestäms av den enskilde tillverkaren och varierar beroende på priset på enheten. Läs din bruksanvisning att ta reda på hur man ställer de olika kontrollerna i ansiktet platta av din metalldetektor så att du snabbt kan hitta precis de typer av objekt du söker efter.
    Previous:nothing
    Next:är kärnenergi förnybar?
    
    Copyright © 2011 give2all.org