välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Michigan identifiering av fåglar

Postad av : Jan-Olof Stoor

Den stora fält av trädlevande skogar, rika gräsmarker och stränder sötvatten göra Michigan ett utmärkt livsmiljö för en mångfald av fågelarter. Bara om alla vanliga typer av fågel och ett par unika och kära befolkar staten. En bra källa till information om fåglar i staten är Michigan Audubon

våtmarksfåglar

Michigan är rik med sjöfåglar, inklusive den gemensamma gräsand, som har en grön huvud och mörk rygg, och dess nära medarbetare den amerikanska Black Duck, som har en mycket mörkare kropp. Träet anka är också likartade. Det har mångfärgad fjäderdräkt och unika vita tecken, och när den simmar det guppar huvudet bakåt och framåt i ett ryck rörelse. Michigan innehåller flera gäss som kanadagås och kacklande gäss, som båda har ett svart huvud och vit hakrem.

Birds of Prey

Michigan är hem till både Bald Eagle och kungsörn, som kommer att staten till hönshus under vintern, men många Michigan hökar-som den brett bevingade hök-är nära besläktade med örnar. Den mycket långa, krökta näbb och brokig fjäderdräkt som hökar gör dem lätta att upptäcka. Andra rovfåglar i staten omfattar fiskgjuse, som har en bred spännvidd och svart och vita tecken, ett antal falkar, som har fast näbbar och skäran formade vingar, gaffel-tailed drakar. Och några gamar

sjöfågel

lommar är en typ av vattenlevande fåglar, den standard gemensamma lom kan identifieras genom en skarp näbb, röda ögon och svart kropp. Den dubbel-crested Skarven har också en svart kropp, men det har en orange haka och mjukare inslag. Hägrar som den stora blå hägern kan identifieras genom sina långa högtravande fötter, långa böjda hals och smala räkningen. Pelikaner som bruna pelikanen är liknande men har en längre näbb och en hals påse. Kranar (Sandhill och kikhosta) har också långa ben men en mer upprätt hållning. Michigan är också hem för ett stort antal måsar och tärnor, som är långa arbetsföra och skarpa beaked, och bor nära stränderna vid Great Lakes.

Ugglor och Game Fowl

Michigan har en livskraftig population av ugglor , inklusive den bleka, oförsonliga, dour-faced tornuggla, de små, tjock, bred bevingade östra skrik uggla, och de enorma stora uv som har fjäder tofsar för öronen. Fågelvilt, å andra sidan, är främst bundna till marken. Den vilda kalkon identifieras av köttiga tillväxt på huvudet. Både ripa och fasan har liknande kroppstyper om Turkiet. Den ripa är byggd som en kyckling och lever mestadels i skogen. Den fasan i staten, ringen hals fasan, har en vit ring runt halsen.

Små Fåglar

Sparrows identifieras genom sina små, knubbiga kroppar, trubbiga näbbar och korta svansar. De omfattar räven sparv, amerikansk pilfink och Vesper sparv. Finkar liknar sparvar och har stubbier näbbar, men finkar är olika och bör behandlas som enskilda arter. Michigan har två duva arter, rock och band-tailed, och ett antal duvor, som har stout organ, kort hals och smal köttig näbbar. Hackspettar kan identifieras genom sin slanka bygga, vassa näbbar, olika färger och ljudet de gör när de trycker barken på ett träd. Sångare är små fåglar som har mycket rundade kroppar och korta halsar. Michigan innehåller också koltrast, Blue Jay, kardinal och sommargylling.

    Previous:nothing
    Next:hur är urea bildas?
    
    Copyright © 2011 give2all.org