välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

National Aquarium i Washington DC information

Postad av : P-O Lennartsson

The National Aquarium i Washington DC är en ideell organisation som främjar bevarandet av akvatiska livet genom utställningar och utbildning. Djur visas i saltvatten och sötvatten tankar och ekosystem uppvisar dissekera en liten del av världen. Akvariet är finansierat av medlemskap, biljettförsäljning och donationer

Djur

National Aquarium ger besökarna en möjlighet att se djur på nära håll som annars skulle vara otillgängliga. Havsfisk inrymt i akvariet inkluderar Sjöhäst blåsfisk, ålar och hajar. Färna, elektriska ålar, stingrockor, Sunfish och gar ockupera sötvatten tankar. Ryggradslösa inkluderar musslor och octopi. Hellbenders, grodor, paddor, salamandrar, alligatorer, boa och oäkta havssköldpaddor spetsa till amfibier och reptiler.

Utställningar

Förutom de tankar fulla av hav och sötvatten djur, är värd för National Aquarium också flera utställningar som markera ett mikrokosmos av världens ekosystem. America's Aquatic Treasures framhäver Florida Everglades, Kanalöarna och Florida Keys. Amazonas avrinningsområde uppvisar erbjuder en titt på pirayor och angelfish. Amerikanska sötvattensekosystemen visar fem segment i USA. Den norra ekosystemet visas som en mosse featuring köttätande växter och grodor. Den södra är utsedda av Rio Grande, inklusive Texas ciklider. Den östra Potomac River innehåller invasiva ormen huvudet. Coloradofloden i väst inkluderar bonytail färna. Mississippifloden ekosystemet funktioner plagget.

Bevarande och utbildning

The National Aquarium samarbetar med National Oceanic and Atmospheric Administration och revet Environmental Education Foundation i en studie av lejonet fisk, nu en invasiva arter som finns i Västindien. De är också inriktade på att bevara korallrev i Bahamas. Den hellbender, USA: s största salamandern, är också ett ämne för forskning och skydd av National Aquarium. Akvariet erbjuder också utbildning för studenter och lärare. För studenterna är värd för National Aquarium studieresor och workshops. Distriktet Columbia lärare kan också delta i en klass på akvatiska och marina livsmiljöer och överföra kunskap till eleverna i klassrummet.

Timmar och biljetter

The National Aquarium är öppen från 3A00 till 05:00 varje dag utom på Thanksgiving och juldagen. Tank utfodringar och samtal äger rum kl 14:00 varje dag. Från och med 2010 var Tillträdesbiljetter $ 9 för åldern 11 till 59, $ 8 för seniorer 60 och äldre och militär personal, $ 4 för barn i åldrarna tre till 11 och gratis för barn under tre år. Biljettförsäljningen är en av de få finansieringskällorna för National Aquarium.

Medlemskap

Medlemskap planer för National Aquarium i Washington DC också ingår inträde till National Aquarium i Baltimore, Maryland. Som av 2010, varierade grundläggande medlemskap kostar från $ 74 för individer till $ 209 för familjer med upp till sex barn. Stingray och Dolphin klubbmedlemskap, $ 300 och $ 500 respektive inkluderar extra förmåner såsom gästkort och inbjudningar till speciella evenemang. Intäkter går mot att bibehålla National Aquarium.

    Previous:nothing
    Next:Whitetail jakt i Wyoming
    
    Copyright © 2011 give2all.org