välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Whitetail jakt i Wyoming

Postad av : Jeanette Morales

Wyoming är känd för sin jakt och flera resor jakt och loger som arbetar i området. I Wyoming, finns det gott om olika alternativ för jakt från träden, förföljelse, observation eller persienner marken. På kvällen den vitsvanshjort komma ut i horder, och det finns flera naturliga formationer som Röda sten canyons och åkrar där sådan jakt kan ordnas

Jakt i Wyoming

Alla jakt fastigheter i Wyoming har hyrts ut till privata rancher. Dessa rancher har exklusiv jakträtt över sina fastigheter. På varje av fastigheterna är spelet får mogna så att en säsong balans upprätthålls. För avel vitsvanshjort, det rancher hålla landskapet måttligt grov. Det finns delar som har tunga tall utväxter tillsammans med områden där det finns öppna och platt mark.

Typer av vita-Tailed Jakt i Wyoming

Det finns två typer av jakt resor som kan ordnas för att jaga vitsvanshjort hjort i Wyoming-camping och stad jakt. De flesta av de rådjur-jakt turer inkluderar camping för att spår och stjälk spelet innan de slutligen börjar jakten. Campingplatser kan göras tillgängliga för dem som vill läger på plantagen. Om inte, kan jägare vistelse i motell och kör ner för den stora-jakt.

Krav för White-Tailed Jakt i Wyoming

Det finns vissa rättsliga krav på jakt efter vitsvanshjort i Wyoming området. Alla som har varit födda efter 1 januari 1966, måste ha ett kort jägare säkerhet att jaga i Wyoming. Sådana kort ges till dem som fullgjort en jägare utbildning. Medan jakt är det obligatoriskt att bära ett plagg orange jägare ovanför midjan. Detta plagg kan vara en väst, en mössa eller en tröja.

Fysisk träning för vit-Tailed Jakt i Wyoming

Wyoming har en varierande terräng som är extremt vackert. Kan dock terrängen testet också sin fysiska förmåga. Det är viktigt att vara förberedd på den fysiska ansträngning som kan krävas för en jaktresa till Wyoming. De flesta jakt arrangörer ordnar uppvärmning sessioner innan själva jakten börjar.

Jaktutrustning och skjutvapen

Wyoming inte har några restriktiva lagar för vapen som innehas lagligt. Det finns dock några säkerhetsskäl enligt vilka skjutvapen för jaktändamål skall utföras uncased vid förflyttning i ett fordon. Dessutom, om du planerar att bära skjutvapen i ett fordon måste de lastas med deras insatser öppen.

    Previous:nothing
    Next:vad är studiet av djurens beteende?
    
    Copyright © 2011 give2all.org