välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man fäster spinner bete

Postad av : Stefan Svensson

Vinden kommer upp medan du fiskar efter havsabborre och fisken bara inte verkar vara bitande. Detta är det dags att prova spinner beten på din linje. Spinner beten är tråddetaljer böjda i vinkel med en jigg huvud krok fäst ena änden och en spinnare blad till den andra. Dessa beten finns i många olika storlekar och färger och tillverkas av flera olika tillverkare. Fästa spinner betet att din linje är en enkel process som kräver ett vanligt knut

Du behöver:.
Fiske linje (monofilament, fluorkarbonpolymerer, fläta).
Spinner bete.
Vass sax.


1.
Fäst ratten beten till din monofilament, fluorkarbonpolymerer eller flätad lina med en Palomar knut. Fästpunkt för linjen kommer att vara den böjas eller loopas tråd i kurvan beroende på hur betet tillverkas.
2.
Feed flera inches i linje genom ögat av spinner bete . Dra linan genom ögat, tur i slutet av raden för att bilda en ögla och foder den fria änden tillbaka genom ögat.
3.
Placera den fria änden av linjen vid sidan av stambanan strax ovanför ögat eller böj ratten bete för att bilda en fördubblad linje. Justera linje så att slingan och längd längs stambanan är båda 3 till 4 inches lång.
4.
Knyt en alltför hand knut med slinga och fördubblades linje. Dra slinga genom över handen knuten och glida omkring hela ratten betet.
5.
Fukta linan och dra långsamt knuten hårt. Håll ratten betet i ena handen och fördubblades linje i den andra. Gör eventuella små justeringar av knut som det dras åt hårt. Trim överskott linje från den fria änden med en sax.

    
    Copyright © 2011 give2all.org