välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om flundra fiske

Postad av : Valon Istrefi

Flundror är platta runda fiskar som har fenor som överdelen av kroppen. Flundror kallas bottenlevande arter, eftersom de bor på botten av havet. Deras munnar är formade för deras havsbotten hemvist, ger dem möjlighet att ta in stora mängder vatten utan att ta i något eller mycket sand. Flundror finns i hela amerikanska vatten, men de föredrar östkust vatten. De tycker även europeiska och kanadensiska farvatten.

Om fångad i rätt säsong, kan flundror vara ganska välsmakande. För att koppla dessa fiskar, måste du veta vad bete som fungerar bäst

Skrubbskädda Cuisine

I början av skrubbskädda köket listan är promelas och räkor. Varje bete eller bete som imiterar promelas och räkor är bra för maskning flundror

vatten och temperatur

Flundrefiskar är inte varmt eller extremt kallt väder fisk, de föredrar vatten som är 50 till 80 grader. Den bästa tiden att fastna dessa fiskar är på våren och hösten. På natten kan du hitta flundror i grunda vatten äta, men när solen går upp, flundror simma ner till där betesfisk dölja.

Camouflage

Skrubbskädda har förmågan att "kick" sand över sig, gömmer sig i och blandning med sin omgivning och väntar på mat de kan bakhåll. Av denna anledning vid fiske efter detta plattfisk, är det bäst att troll ditt bete över snäckskal eller gräs sängar där de gömmer fisk.

Savvy

Flundrefiskar kan verkar långsamt, men de är kunniga fisk och innan bakhåll bete, de varsamt, tar betet knappt i munnen. Detta sätt att de inte är hooked direkt. När skrubbskädda flyttas till en ny gömma position (för att svälja betet), det är då du ställer din krok i munnen. Det krävs tålamod att veva in flundror.

Favorit-platser

Om du vill fånga flundra, måste man veta var de gillar att umgås. Flundror favorit ställena gömmer av klippor, vikar och bryggor.

    
    Copyright © 2011 give2all.org