välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är flytkraft korrigering?

Postad av : Jonathan Nyberg

Små faktorer kan göra en stor skillnad i behandlingen när detaljerade kilo mätningar måste utföras. Bärighet är en av dessa faktorer, och flytkraft korrigering avser processen att ta dessa faktorer i beaktande vid den vetenskapliga mätningar

Du behöver:.
Hushållsfärg
. Spade.
Vatten-effektiv duschmunstycke.
Naturliga rengöringsmedel.

Definition

Bärighet korrigering är processen med hjälp av matematiska formler för att ta hänsyn till förändringar i flytkraft vid mätning av massan av ett objekt. Mass mätningar använder mycket specifika skalor, och små saker kan ge vågen något fel avläsningar. Olika formler behövs, beroende på om forskarna mäter för verklig massa eller mätning för konventionella massan.

Luftens lyftkraft

luftens lyftkraft är den faktor beaktas i flytkraft korrigering. Naturligtvis andra vätskor har sin egen flytkraft, såsom vatten, men luften är den vätska som objekt normalt mäts i när utläsa massa. Beroende på luftens densitet, fungerar en viss mängd kraft på grund av lufttrycket uppåt på objektet och vågar som används, vilket ger en något lägre vikt än är faktiskt sant.

konventionella massan

Mest massa mätningar utförs för att hitta konventionella massan, eller massan i förhållande till gravitationen och atmosfäriska förhållanden. I detta fall är luftens densitet endast beräknas baserade på hur det skiljer sig från genomsnittet luftens densitet. Genomsnittliga täthet är 1,2 kg/m3. Om luftens densitet värde avviker från detta, så skillnaden ska beräknas och vägas in i mätningen.

Instrument som används

Dessutom vågar som används för att väga och beräkna massan, är andra instrument som används för flytkraft korrigering, eftersom Luftens densitet måste också mätas. En barometer med precisionen 0,05 kPa är nödvändigt, tillsammans med en termometer med precisionen en grad Celsius och en hygrometer korrekt till 10 procent. Med dessa instrument kan luftdensitet beräknas.

Material Kraschade

En mängd olika material som följer av detta flytkraft effekt. Mycket beror på tätheten av ämnet-stål, till exempel kan ha ett brett utbud av densitet, vilket kommer att påverka flytkraft korrigering. Vatten kräver en av de högsta faktorerna flytkraft korrigering, medan täta material såsom platina kräver ofta negativ flytkraft korrigeringar till svars för sin vikt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org