välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man söker efter brand opaler

Postad av : Charlotte Wannberg

Om du var född i oktober kan du hitta din egen månadssten på någon av brand opal gruvorna i USA som är öppen för allmänheten. Även om du är född någon annan tid på året, är sökandet efter brand opaler friska, beroendeframkallande utomhus kul. Besökare och hundar rock är välkomna att söka efter brand opaler vid gruvor i flera delstater, däribland Oregon, Nevada och Idaho. En gräva avgift krävs, debiteras antingen varje dag eller av hink full. Personal vid gruvorna kommer att hänvisa dig till de utsedda gräva områden.

Du behöver:
Shovel
. Murslev.
Rock hammare.
Sprutflaska.
Kort skaft plocka.
Hink.
Knästående pad eller liten matta kvarleva.
Skyddsglasögon.
Grova handskar.
Hat.
Solskyddsmedel.


1.
Skyffla bort det översta lagret av smuts i en 2-fots kvadrat område. Tryck spaden i marken flera gånger för att provning av resistens indikerar en sten, som kan vara en brand opal-bärande rock, eller ägg, eftersom de är kända. Gratis kanterna på berget av mark, med hjälp av en hand spackel för att lyfta och upphäva den smuts.
2.
Träff kanten på en sten med en sten hammare för att bryta av en liten bit. Stoppa den trasiga kanten av stenen med vatten med hjälp av sprutflaska. Gnid brottytan att känna för jämnhet och att visuellt identifiera orange, gulaktigt eller brunt egenskaper brand opal.
3.
Ta bort stenen helt och chip bort ytterligare avsnitt med en kort hanteras val. Om stenen är en opal ägg, spara den i en hink för att skära senare med en sten såg. Om det inte finns några tecken på brand opaler, kasta sten och fortsätter att söka efter mindre stenar runt kanten av hålet.
4.
Ställ knä pad eller matta kvarleva vid sidan av hålet för att bosätta sig närmare arbete. Använd en kort hanteras plocka att gräva ut mindre stenar och chip i kanterna när du fortsätter sökandet efter brand opaler.

Tips och varningar


  • Använd alltid skyddsglasögon för att skydda dina ögon från sten skärvor.
  • Använd tjocka handskar för att skydda händerna från blåsor och vassa kanter.
  • Använd en hatt och solskyddsmedel för fullt skydd från solens strålar
    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar en kubisk formel
    
    Copyright © 2011 give2all.org