välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man mäter ljud transformatorer

Postad av : Jan-Olof Stoor

Med elektronisk utrustning blir mindre och mindre, blir storleken på någon komponent alltmer kritisk. Så när du lägger till en ljud-transformator till något program-oavsett om det är inne i en mikrofon, ansluten till ett kretskort eller i remodeling en antik radio-du måste se till att dess fysiska dimensioner gör det möjligt att passa. Runda eller toroida ljud transformatorer har två dimensioner: diameter och tjocklek. Basmonterade och kretskort monterade transformatorer ha mått för höjd, längd och bredd, och några har mått mellan monteringshålen.

Du behöver:
Ruler
. Penna och papper.
Plan yta.


1.
Placera transformatorn på en plan yta. Om transformatorn är rund, placera den platt så att den inte rullar. Om det har stift för att montera den på ett kretskort, placera den upp och ner med stiften pekar uppåt.
2.
Mät och notera höjden eller tjocklek. Håll linjalen vinkelrätt mot den plana ytan. Med kretskort monterat transformatorer, inte omfattar längden på kablarna.
3.
Mät och anteckna längd eller diameter. Värdera den till det längsta, även vid bula. Om den har en bas, mäta den längsta dimensionen.
4.
Mät och anteckna bredden.
5.
Mät och registrera de avstånd mellan varje monteringshål, och diametern på hålen.

tips och varningar


  • Det bidrar till att göra en skiss av din transformator med måtten ingår (se Hammond Mfg i Resurser för ett exempel på en skiss).
  • Mät och anteckna dig dimensioner i både inches och centimeter så du behöver inte konvertera senare.
    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar smältvärme
    
    Copyright © 2011 give2all.org