välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är formblåsning processen?

Postad av : Jeanette Morales

Formblåsning är en metod för att göra en mängd ihåliga plastprodukter. Smält plast pressas, i en tub form, från en tärning, sedan en mögel stänger runt omkring. Plasten är sedan pumpas

Historia

Formblåsning först dök upp sent på 1800-talet, men modern flaska av polyeten produktion inte inledas förrän början av 1940-talet

Typer

blåsning kan ta fyra former:. värma och formblåsning, injektion formblåsning, formblåsning och extrudering formblåsning. De maskiner som kan variera kraftigt, men den stora skillnaden tenderar att vara den punkt av plast inflation.

Använder

De olika processerna används för att skapa ett utbud av produkter, inbegripet blekmedel och mjölkflaskor. Sträckformblåsningsmaskiner används vid tillverkning av PET (polyetentereftalat) flaskor, som ofta används för kolsyrade drycker.

Plast

plast som används i de olika processerna blåsning kan innehålla HDPE (polyeten med hög densitet), LDPE (polyeten med låg densitet), PP (polypropylen) och PVC (polyvinylklorid).

Statistik

Som av 2006, uppskattningsvis 3 till 40000000000 flaskor produceras med hjälp av blåsning processer varje år i USA ensamt.

    Previous:nothing
    Next:fördelaktigt mögel & svamp
    
    Copyright © 2011 give2all.org