välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

florida fisk & lagar spel

Postad av : Magnus Ekblad

Du behöver:
Ore försedda med ett nickel-koppar mix
. Blast eller FLAMUGN.

Med sina 7. 700 sjöarna och 10. 500 miles av floder och vattendrag, är det inte konstigt att Florida är känt som Fiske Capital of the World, som noterades av Florida Fish and Wildlife Conservation kommissionen . Det finns också gott om öppen mark för dem som gillar jakt, och hjort, kalkon och småvilt är riklig. Det finns många specifika regler och föreskrifter för dem som vill jaga och fiska i Florida, så se till att läsa FWC senaste handbok inför nästa utfärd.

Fiskekort

Förutom de som faller under vissa omständigheter, kräver Florida en licens för alla som fiskar i Florida vatten. Inhemska och utländska licenser finns tillgängliga. Resident licenser finns tillgängliga för årlig och utomlands bosatta licenser finns tillgängliga för tre dagar, sju dagar, eller 1 steg år och varierar i pris. Livslängd och femåriga licenser finns också i Florida invånare och behålla giltighet även om personen flyttar ut från staten. Licenser kan vara ganska dyrt, en livstid sötvatten fiskekort för de 13 och äldre kostar något över 300 dollar och med 2010.

jaktlicenser

Det finns många typer av jaktlicenser, som måste erhållas för att jaga lagligt i delstaten Florida. Licenser innefatta de för vapen, fångst, bågskytte, armborst, muzzleloading, kalkon, flyttfågel, och sjöfåglar. Både inhemska och utländska licenser finns tillgängliga. En jägare säkerhet kurs krävs för samtliga invånare och icke bosatta är födda efter den 1 juni 1975. Dessa 16-timmars kurser är gratis. Alla över 18 år kan jaga upp till ett år utan att ta kursen, så länge de inte åtföljs av någon 21 år eller äldre som har blivit godkänd och har en giltig licens.

Fiskeregler

Allt fiske, oavsett om det är spel eller icke-spel måste göras med spö och rulle eller och spöfiske. Användningen av skjutvapen, pilgevär, eller el är förbjuden. För nongame fisk, är användningen av pilbåge, buske krokar och nät tillåtet. Längd gränser variera mellan olika arter, som räknas gränser. För svart bas, får endast en fisk vara större än 22 inches, och det finns andra begränsningar som bygger på det område där fisken är fångad. För panfish är gränsen 50 och för crappie gränsen är 25. Vissa områden av Florida, som till exempel Jim Woodruff Reservoir och Lake Seminole, har sina egna regler. Se till Florida Fish and Wildlife Conservation kommissionens Fiskeregler Handbok för mer information.

Jaktbestämmelser

Det finns inga gränser för djur såsom vilda svin, tvättbjörn, bobcat, utter, opossum, skunk, prärievarg och bäver . Under säsong, vaktlar, ekorre och kanin har också no limit. Turkiet är begränsade till två under en säsong. Oavsett säsong, endast två rådjur tillåtna per dag. Förbjudna vapen för att ta rådjur omfatta centerfire halvautomatiska gevär med mer än fem rundor, icke-expanderande full metallhölje (militär boll) ammunition och skjutvapen med ringformigt patroner. För ytterligare regler, se FWC handbok, Florida jaktbestämmelser.

    Previous:nothing
    Next:arsenik: beskrivning av atomära struktur
    
    Copyright © 2011 give2all.org