välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fågel guide i Texas

Postad av : Stefan Svensson

Tre fjärdedelar av alla Amerikas fåglar är representerade i Texas året runt. Texas Bird Records kommittén (TBRC) i Texas Ornitologiska Förening rapporter 629 accepteras fågelarter i Texas. Av denna anledning är Texas ett stort hot spot för ivrig fågelskådare

Du behöver:. .
Massor av tomma burkar
1 av 6 furu ombord.
plywood.
lim.
naglar.
skruvar.
plexiglas.

Fåglar i Texas kust

Texas har mer än 600 miles av kusten. Måsar, kranar och pelikaner är året runt kustnära boende. Kikhosta kranar, som håller på att utrotas, tillbringar vintermånaderna på Texas kust i Aransas National Wildlife Refuge.

Birds of East Texas

Piney Woods of East Texas är den naturliga livsmiljö Acadian flugsnappare och Kentucky sångare arter. En annan fågelart, elfenben-billed hackspett var en gång tänkt att vara utrotad, men har sedan setts i östra Texas.

Fåglar i Texas Hill Country

Det klart, är den vilda kalkonen den mest dominerande arten fågelarter bostad i Hill Country of Texas. Hill Country är också hem till snabbfotade Roadrunner och är boplats för en sällsynt art som kallas den gyllene-kinder warbler.

Birds of West Texas

Områdena runt El Paso och andra delar av västra Texas är där fågelskådarna hitta sällsynta arter av fåglar i staten. Colima sångare och örnar är två av dessa sällsynta arter. De delar området med kanjon gärdsmyg, öken-bostad flugsnappare och andra ovanliga arter.

Birds of South Texas

South Texas är hem för ännu ovanligare arter av fåglar än västra Texas. Några av dessa är de tropiska sorten. Nedre Rio Grande Valley har den enda livsmiljön i det land där arter som vit-fronted duvor, chachalacas och gröna jays kan ses i det vilda.

Birds of North Texas

Panhandle område av staten är hem till vanliga arter av fåglar såsom gräsänder och prärien kycklingar. Förutom de många åretruntboende är området också vintern hem för tusentals tranor Sandhill som flyger söderut för de kalla månaderna.

    Previous:nothing
    Next:vicekung fjäril fakta
    
    Copyright © 2011 give2all.org