välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur kan man få fluglarver för kycklingar

Postad av : Camilla Näslund

Fjäderfäuppfödare letar alltid efter sätt att ge sina kycklingar med den bästa kosten de kan. Kycklingar är i allmänhet upp för att säljas för mat, eller höjs för att producera ägg. Hursomhelst, bönderna vill att deras kycklingar för att få ordentlig vård. Inklusive proteinrika larver i en kyckling kost kan öka äggproduktionen

Du behöver:.
5-till 7-liters mat-grade skopa
Eldrivna borr.
3/8-tums borr.
Död djurkropp.
Kraftig wire.


1.
Ren hink, som man garanterar inga rester på insidan. Använd rena, tvålfria vatten för att färdigställa reningsprocessen. Tvål eller andra rengöringsmedel kan påverka maggot produktionen.
2.
Sätt borr i borr och börja borra 3/8-tums hål runt sidorna och på locket till hinken. Dessa hål kommer att möjliggöra för flugor att komma in och avsluta fritt, utan att behöva oroa sig för fåglar picka och stjäl larver.
3.
Sätt döda slaktkroppar in i skopan. Denna stommen kan vara från några döda djur. Ju större djuret desto mer kött för maggot larver att mata upp från.
4.
Gör en slinga runt handtaget på hinken, med din tunga tråd. Detta kommer att möjliggöra för skopan ska uteslutas ur ett träd eller i taket av en utomhus armatur.
5.
Häng skopan från ett träd eller utomhus fixtur. Skopan skall hängas för bästa resultat. Detta kommer att hålla andra insekter borta, och kommer att möjliggöra bästa maggot produktionen.

Tips och varningar


  • maggot kost är bra för kycklingar, men sjukdom såsom botulism förgiftning har dokumenterats.
    Previous:nothing
    Next:döda havsfiske
    
    Copyright © 2011 give2all.org