välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

litium-jon cell batteri fakta

Postad av : P-O Lennartsson

Lithium Ion batteri celler är en gemensam komponent inom hemelektronik som mobiltelefoner, kameror och bärbara musikspelare. De är laddningsbara och är överlägsna den tidigare tekniken för nickel-baserade batterier celler i en rad olika sätt

energitäthet

litiumjon batterier har den högsta energitätheten i någon form av battericell som massproducerade idag. Detta innebär att de kan bära mer energi för sin massa än andra batterier, vilket gör dem mer effektiva i användning och i avfall.

Spänningar

Litiumjonbatteri celler kan fungera på en nivå på 3,7 volt, vilket är nästan dubbelt så kraftfull som Nickel-baserade celler.

namn märken

Det är liten skillnad mellan omärkta Lithium Ion celler och de som har ett varumärke, vanligen samma som tillverkaren av kompatibla konsumenten elektronisk anordning.

Förvaring

Litiumjonbatterier kan hålla en avgift för flera månader, beroende på den specifika enheten, men bör förvaras vid full eller nästan full effekt. Använda batteriet var några månader och sedan ladda det också kommer att hjälpa ett batteri hålla en avgift på lång sikt. Bör

Återvinning

litium-jonbatterier, som de flesta battericeller, inte slängas i soporna eller brännas. De kan återvinnas på en lokal återvinningsstation, eller i de flesta stater kan returneras till affären där du köpte enheten.

    Previous:nothing
    Next:nackdelarna med flödescytometri
    
    Copyright © 2011 give2all.org