välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

älgjakt guide

Postad av : Charlotte Wannberg

Älgjakt kan vara en spännande möjlighet att gå ut och uppleva äventyr i naturen. Men, älgjakt vanligen innebär vandring runt sluttande kullar och berg och med en stor kaliber gevär-som båda kan göra älgjakt en ganska farlig sport. På grund av detta, det är bra att ha några grundläggande riktlinjer innan du träffar spår

Gun Säkerhet

En kurs i grundläggande pistol säkerhet är tillrådligt innan du gör någon typ av jakt. Några grundläggande regler som aldrig pekar pistolen mot en annan person, oavsett om lastas eller lossas, och hålla säkerheten på hela tiden är vanliga säkerhetsåtgärder som du kan vidta för att se till att du inte har en skada från oavsiktligt utsläpp. Om du ska vara roaming i backen territorium, bör du också ha ett band för ditt vapen så att du kan slänga den på axeln.

jakt tips

älgjakt, på grund av sitt läge, kan innebära en hel del vandring för att hitta där älgen har varit. Det är bra att spana av ett område tidigt och leta efter slitna spel spår. Detta kommer att eliminera några av de promenader och låter dig ställa in en plats där du har utmärkt sikt i leden och kan ligga lågt i väntan på spelet för att passera dig av. Bara förstå att älg tenderar att mata tidigt på dagen och lägg sedan ner tills sent på eftermiddagen, när de kommer gå tillbaka till deras sängar. På grund av detta, är det inte ovanligt att ha några personer i ditt sällskap promenad genom skogen medan du väntar i andra änden, bara hoppas att de kan sparka älg upp från sina dagtid rastplatser.

livräddningsutrustning

Se till att du klär på lämpligt sätt med massor av lager av kläder. Detta kommer att göra det lättare att hålla från svettning under den varmare dagtid och även ge dig ytterligare kläder att sätta på när temperaturen sjunker. Bära en förpackning med vissa överlevnad Essentials är en god praxis. Du bör ha vatten, någon form av livsmedel som inte kommer att skämma bort, såsom energi barer, och grundläggande överlevnad såsom stick matcher, en kompass och, om möjligt, en bärbar radio så att du kan hålla kontakt med din jaktlag . En tung par handskar och en varm mössa är andra bra objekt till måsten.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar växelström
    
    Copyright © 2011 give2all.org