välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

idéer för akvarium står

Postad av : Jeanette Morales

Du behöver:
digital multimeter
. AC adapter.
Penna.
Papper.
Räknare.

Köpa en akvarium är inte allt som finns att starta en fisk samling. Du måste också fundera på var du kommer att sätta tanken. Det finns många alternativ där ute för bostäder ett akvarium. Kom bara ihåg, väger ett akvarium i allmänhet 8. 5 pounds per gallon, så håll detta i åtanke när hitta en monter.

Traditionell Hållare

En traditionell monter är den vanligaste formen av fisk monter. Vissa är byggda för funktion och andra är byggda för design. Dessa är den typ av bestånd som vanligtvis ses vid fisk och akvarium butiker. Du vet att en monter som utformats speciellt för ett akvarium kommer att kunna hålla alla vikten av ett akvarium. Dessa byggs för att passa alla typer och storlekar av tankar, inklusive icke-traditionella tankar som sexkantig eller vertikala tankar.

Möbler

Det är möjligt att använda en möbel som ett akvarium står. Störst anledning till oro med detta är att se till att bordet, byrå, eller vad möbler du använder kan hantera vikten. Vanligtvis om möblerna stabilt byggs kommer det att kunna hålla de flesta storlekar av tankar. Se till att benen av möblerna är stabila så att tanken inte har någon chans att välta.

Hygiene

Ett annat alternativ för stativ akvarium är vanliga föremål eller saker inbyggda direkt i ett hus. Barer, bänkskivor, bokhyllor, och även fönster kan ofta vara mycket lämpliga platser för mindre fisk tankar. Om du väljer den här metoden för att visa din tank, se till att ytan är slät, jämn och kommer att stödja vikten av tanken. Om objektet bottnar när du lägger något tungt på den, kommer den inte att kunna hantera vikten av ett akvarium. Men de flesta barer och bänkskivor för avsikt att hålla en hel del vikt. Är

Custom stativ

Om du inte är nöjd med någon stå som finns på marknaden kan du köpa eller hitta planer på att bygga din egen monter. Naturligtvis den stora frågan om vikten fortfarande är mycket viktigt, men de flesta akvarium står planerna står för vikten på tanken. Försök att hitta planer som skisserar den vikt som de är bäst lämpade.

Inbyggd Hållare

Ett alternativ för någon med lite mera pengar är att få en specialbyggd monter på ett akvarium leverans butik. Många butiker erbjuder anpassade installationer av akvarier, och vissa platser kommer även erbjuda akvarier som kan byggas rakt in i en vägg. Detta ger ett vackert utseende, men det kan bli dyrt.

    Previous:nothing
    Next:hur man återuppväcka NiCad batterier
    
    Copyright © 2011 give2all.org