välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad dödar vägglöss?

Postad av : Annika Hultén

Det finns flera arter av vägglöss (även känd som säng loppor eller kvalster säng), men alla av dem foder på blod av fåglar, djur och människor. De är så liten att de kan stuva undan på flyttfåglar eller i en resandes bagage. Även om de inte sänder några sjukdomar, kan deras bett vara smärtsamt, att lämna röda märken

syrebrist

The National Pest Management Association rekommenderar att alla resenärer sticka sitt bagage i plastpåsar för att förhindra varje liftade tigga buggar från att överleva resan hem (se Resurser) .

Steam Heat

Den värme (över 97 grader F) som genereras från en torktumlare, ångtvättmaskiner dammsugare eller ens regelbundet torrt kan döda vägglöss. Överväg dammsuga ditt bagage efter en resa.

Extrem kyla

Vägglöss kan inte överleva under noll frost. Det enda problemet är att de flesta djur och människor inte heller kan överleva sådana temperaturer.

Permetrin

Mayo Clinic rekommenderar detta bekämpningsmedel, finns i många over-the-counter bugg sprayer. Du måste göra alla rum i hemmet på samma dag för att vara säker på döda snabbrörliga parasiter (se Resurser).

Insektsmedel Damm

För objekt som du inte kan hålla sig i torktumlaren, som en madrass, gäller insektsmedel damm, som är en pulveriserad form av insekticider deltametrin eller pymethrin.

    
    Copyright © 2011 give2all.org