välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fossila städredskap

Postad av : P-O Lennartsson

Fossil rengöring av verktyg sträcka sig från manuell till kemisk till pneumatiska. Oavsett vilken typ, är avsikten att rensa bort den "matris" som är de fyndigheter av mineraler på fossil. Det finns fyra generella typer av verktyg

slagverk

Slagverk verktyg är klubbor och stämjärn, knivar, nålar stål och tandvård plockar. En tekniker använder knivar hållas mellan två händer för att utnyttja bort matris, noga med att inte röra de fossila själv.

Pneumatic, Rotary och ömsesidigt

Dessa handverktyg är lämpade för hård matriser eller när fossila är för liten för slagverk verktyg. De drivs av komprimerad luft eller el, och fungerar som små borrmaskiner, slipmaskiner disk eller buffertar.

Airbrasives

Dessa verktyg använder en stråle komprimerad luft med ett fint slipmedel, såsom aluminiumoxid, kiselkarbid eller glas pulver. Dessa pulver varierar i grus för grövre eller finare arbete.

Ultraljud

Dessa använder ultraljud vibration i ett rengöringsmedel bad att skramla bort avlagringar. De har den nackdelen att den skramlande bort bräckliga fossila ytor också.

Anpassning

En bra många laboratorier helt enkelt anpassa tandläkare borrar eller Burgess verktyg, som är den hand gravörer som juvelerare använder, för finare fossila beredning.

    Previous:nothing
    Next:hur man håller fluglarver som fiskagn
    
    Copyright © 2011 give2all.org