välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur ormvråk häckar?

Postad av : Jonathan Nyberg

Buzzard /Turkiet Vulture

I USA är ormvråk kallas ofta kalkon ormvråkar eller gamar kalkon. De bebor södra Kanada till Sydamerikas sydspets och finns också i Europa och Asien. Ormvråk har flintskalliga och röda näbbar och praxis unika flygande, utfodring och häckning stilar. Ormvråk hoppa runt klumpigt på marken och att de kämpar för att bli luftburen, flaxa med vingarna för att ta bort. Väl i luften, ormvråk sväva graciöst till höga höjder, ridning termiska strömmar. De flyger under dagen att söka kadaver, eller dött kött, genom att se och lukta.

Bygger bo

Turkiet ormvråkar starta sin uppvaktning och häckningstid i mars och fortsätter till maj. I början ritualer involverar flera kalkon ormvråkar samlas i en cirkel och hoppande runt kanterna med sina vingar delvis sprids. Sedan starten en utföra luftakrobatik att attrahera en partner. />
Turkiet ormvråkar livskamrat och efter ett par har valt varandra, de söker efter en boplats. Ibland samlar de inte kvistar och annat material att bygga sina bon. Istället hittar de ett hörn i en klippa, till en grotta, en sten spalt, ett hål i marken, ett ihåligt träd eller ett snår lägga sina ägg. Europeiska ormvråk använder ofta ljung eller stickor eller blad i deras bon.

Häckande och vårda

Honan kalkon ormvråk vanligtvis lägger på tre två gräddvita ägg fläckiga med brun och lavendel fläckar. Både manliga och kvinnliga ormvråkar sitta på sina ägg, som kläcks efter 30 till 40 dagar. Ormvråk ungarna är hjälplösa när de föds och när de kläcks de är täckta med vitt ner

moderbolagets ormvråkar inte ställs inför alltför många hot från andra fåglar eller djur. Golden och örnar och stora behornade ugglor kan döda en vuxen och omogen och flygfärdighet ormvråk tvättbjörn, opossum och rävar äter ormvråk ägg och ungar. Om något hotar de vuxna medan de häckande de kan överge boet, spy eller spy på inkräktaren eller låtsas vara död. Den ormvråk försvarar sig genom regurgitating delvis smälta kött. Detta kräkas har en foul lukt och håller de flesta inkräktare från plundrar sitt bo. Om det är tillräckligt nära för att få kräkas i sitt ansikte eller ögon, är rovdjur inaktiverats av svidande kräkas. Om man vill flyga bort från ett rovdjur, kräks den ormvråk att bli av med en tung osmält, måltid. Chicks bemöta hot i boet av väsandet och regurgitating.

Båda föräldrarna matar sina ungar med regurgitating mat för dem och de bryr sig för deras ungar från 10 till 11 veckor. Ormvråk kycklingar flyga på ungefär 9 till 10 veckor, men de blir inte oberoende av sina föräldrar för ytterligare 6 till 8 veckor efter det. Familjegrupper stanna ofta ihop till hösten.

    Previous:nothing
    Next:diy 5 gallon nano tank
    
    Copyright © 2011 give2all.org