välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

naturliga livsmiljö Staphylococcus epidermidis

Postad av : Valon Istrefi

Staphylococcus epidermidis är en extremt farlig infektion som är kommensala (bor med och äter med) Staphylococcus aureus om sjukhusutrustning och sprids lätt från patient till patient vid epidemi hastighet. Den naturliga livsmiljö S. epidermidis är proteinrika och varm, vanligtvis på katetrar, kirurgiska sår, syntetiska knän, höfter eller plattor, och stiften vid fraktur platser. S. aureus och S. epidermidis blomstrande på sjukhuset är virulenta, resistent mot de flesta antibiotika och desinfektionsmedel

Du behöver:.
Vetenskaplig kalkylator.

Historia

Centers for Disease Control and Prevention beskriver MRSA som stafylokocker som är resistenta mot antibiotika, meticillin, penicillin och cefalosporiner. Vancomycin har varit den mest effektiva och tillförlitliga ges intravenöst för behandling av MRSA. Det största bekymret för medicinska leverantörer och allmänheten är det faktum att bakteriella infektioner stafylokocker på sjukhus patienter steg från 2 procent av infektioner som uppkommer på sjukhuset år 1974 till 40 procent 1997. Två miljoner infektioner, 90. 000 döda och 4,5 miljarder dollar i merkostnader vård årligen rapporteras av CDC i Infection Control Practices.

S. Epidermidis och S. aureus

Staphylococcus aureus och Staphylococcus epidermidis orsaka ytliga bölder, sår och bölder eller djupa infektioner, osteomyelit och endokardit. S. epidermidis med kommensala S. aureus kan infektera kirurgiska sår och katetrar, och syntetiska knän, höfter, spikar och plattor på fraktur platser. S. aureus och S. epidermidis kan också leda till toxisk-shock syndrome genom att frigöra antibiodies i blodet. Ytproteiner på huden och /eller implantat attrahera och värd bakterier kolonier.

Naturliga livsmiljö

Förutom ytproteiner på huden och implantat som lockar värden bakterier, reglerande proteiner är viktiga enzymer som krävs för polysackarid intercellulära adhesin . En kateter skapar en varm proteinrika miljö för en stafylokocker infektion.

Förebyggande

livsmiljö för Staphylococcus infektion kräver kapselbildning polysackarider för patogenes och infektion. New England Journal of Medicine (2002) rapporterade om ett stafylokocker vaccination som minskade 60 procent av stafylokocker infektioner hos patienter med nedsatt immunförsvar i avancerad njursjukdom. Kapsulära polysackarider användes som ett fordon för Staphylococcus vacciner. Hos hemodialyspatienter, en stafylokocker vaccin vinster patienten partiell immunitet mot Staphylococcus bakterier i cirka 40 veckor, varefter antikroppsnivåerna minska.

Diagnos och behandling

Infekterade patienter och personal är isolerade och badade i desinfektionsmedel. Sjukhuset försök att kontrollera spead av infektionen. Infektionen kan också behandlas med topikala antibiotika.

Staphylococcus infektioner diagnosticeras med identifiering av kolonier på kommersiellt beredd biotyping kit som simulerar naturliga livsmiljö bakterier.

infektion som inte svarar mot meticillin är resistent mot flera antibiotika. Resistenta stammar behandlas med intravenöst vankomycin.

    Previous:nothing
    Next:Hur är glödlampor tillverkas?
    
    Copyright © 2011 give2all.org