välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

rensar och utveckla ett område för vilda djur

Postad av : Jeanette Morales

Ett gammalt talesätt bland orientaler är "arbete nu, njuta av senare". Detta gäller särskilt med upprättandet av ett skogsområde fält eller en äng. Turning en tilltrasslad massa snår, törnen, vinstockar och timmer till ett vackert smycke i djurs naturliga livsmiljö säkerligen betraktas som arbetskraft. Skönheten börjar inte bara vid slutförandet av arbetet, men i fantasin, eftersom det håller på att förvandlas. Det är nästan en omöjlig uppgift när man använder bara manuellt arbete och verktyg, men med en traktor utrustad med frontlastare och en traktorgrävare det är fullt möjligt. Det finns ingen anledning att anlita en dyr schaktblad och operatör för att göra jobbet om du är så utrustad. Om du har marginell skogsmark överväga att omvandla det till en frodig tillväxt av green som är till nytta för människor och djur

Du behöver:
Små till medelstora diesel traktor utrustad med en traktorgrävare (helst löstagbar) och en frontlastare .
Motorsågen w /bränsle /bar olja.
Machete.
Yxa.
Loggning kedjan.
Jordbruket diskar.
Jordbruket harv.


1.
Börja rensa med hjälp av frontlastaren att driva bort buskar, små undervegetation, skämda stubbar, fallna lemmar, loggar och liknande. Dessa kan skjutas till ett område som är något centralt för den areal som avverkas. På detta sätt längden på skjuter, vilket motsvara tid och bränsle, kan minimeras. Efter de flesta av clearing sker i högen eller pålar kan brännas om de är eller pressas till en ur vägen platsen.
2.
När alla "lösa" material har flyttats är det dags att anfalla den minsta av träden. Genom att arbeta dessa nästa du öppnar upp utrymme som kan användas för att fälla större träd och ge tydliga område för dem att falla på. Gräva upp dessa träd med ryggen hacka. De minsta, lilla varelse relativ term, kan oftast grävas upp utan att behöva flytta traktorn. Dessa också kan skjutas iväg med frontlastaren utan att behöva skära dem i mindre bitar med en motorsåg. Om du har en användning för trä, såsom bränsle, sedan loggar kan kapas upp och dras bort för att bearbetas och torr.
3.
Större träd kan hanteras nu. Digging dessa vanligtvis innebär att flytta traktorn mer än en gång att få tillgång till alla rötter. Flytta traktorn flera positioner naturligtvis kommer att ta mer tid och ansträngning än en enda som inrättats för de mindre träden. Efter ett träd har sina rötter brutit genom att gräva hela vägen runt traktorn kan användas för att helt enkelt skjuta över det. För mycket större träd som de kan behöva avverkas med en motorsåg och sedan har stubben grävt ut. Det fanns tillfällen under den senaste tiden när dynamit användes för att ta bort oönskade stubbar, men den nuvarande situationen i världen gör sprängämnen av något slag svårt att få för den genomsnittliga Joe.
4.
När ett stort träd har fällts, antingen genom att skjuta den över eller med hjälp av en motorsåg, är det de-limbed och bucked att logga längder som är lämpliga för lyft med traktor frontlastare. Större trä kommer att kunna användas som ved men det är bättre att lämna den i loggar så att den kan flyttas till någon ur vägen för framtida bearbetning. Efter användbara stockarna har tagits bort, endast toppar och stubben med rötterna kvar att ta itu med.
5.
Toppar kan skjutas till samma område som fått undervegetationen och små träd. Stubbarna kan knuffade till en annan plats reserverad bara för dem. Grävskopan bör användas för att ta bort så mycket jord som möjligt från stubben innan du skjuter iväg den. Detta kommer att hjälpa till att göra stubben mindre och lättare för att flytta med traktorn. Detta är ett viktigt steg eftersom stubbar kan vara ganska stora för en del träd. Hur alla de fibrösa material som har flyttats behandlas beror på marken. Om det finns omgivande skogen eller andra outnyttjade utrymmet kan skräp vara vinden rodde där och antingen kunna röta naturligt eller brännas vid en lämplig tidpunkt för säkerheten under vintern eller andra våt period.
6.
med den plats nu saknar all undervegetation och träd är det dags att börja på slutbehandling. Frontlastaren används för att trycka lösa jorden tillbaka i stubben hålen som gjordes samtidigt gräva upp träd. Med hjälp av en uppsättning av jordbruks-diskar bakom traktorn gå över och över platsen. Detta kommer att ytterligare fylla hål och låg fläckar och hjälper nivå på hög områden. Det kommer också att bidra till att minska några av de många små ytor rötter som täcker en nyligen rensat bit mark.
7.
Efter disking är gjort använder tung harv och dra den över clearing flertal gånger. Den skakande kommer att dra ut lösa rötter, skräp och kommer att bidra till utjämning av marken. Efter att gå över området och om igen det bör nu vara lämpligt för det första plantering. Gödsla och utsäde din skapelse beroende på säsong och vilken typ av tillväxt som du vill. Det kan antingen vara planterad med en perenn eller årliga utsäde. För första gången plantering en årlig eller säsongsbetonade utsäde kan anses så att framtida avlägsnande av rötter och andra återstående underjordiska skräp kan behandlas.

tips och varningar


  • Det kommer att ta tiden, arbete, pengar och framför allt engagemang för att ändra en sugga öra i en siden handväska men resultatet kommer att vara bestående och vacker. En av fördelarna är att du har gjort ett miljövänligt plats som är attraktiv och bra för djurlivet.
  • När du arbetar marken vara på utkik efter bålgetingar bon, getingar, bin marken, giftig ormar, Poison Ivy och Poison Oak. Dessa invånare i skogen kommer att göra sitt bästa för att förstöra din försköning process.
    
    Copyright © 2011 give2all.org