välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man ser inuti kroppen

Postad av : Annika Hultén

Den mänskliga kroppen är en mirakulös maskin, som kan bedrifter forskare inte ens helt förstår. Det finns också många anledningar till varför man skulle behöva se insidan av det. Studenter som läser anatomi eller forskare som arbetar med nya läkemedel behöver alla ett starkt grepp om människans anatomi. Författare, kan konstnärer och specialeffekter yrkesverksamma vill ta ett förberedande titt in i kroppen för forskning. Oavsett om du är en medicinare, en konstnär eller bara en vetenskap buff, det finns många sätt du kan se de underverk människokroppen.

Du behöver:
anatomi bok
. Anatomi video.


1.
Titta på en anatomi bok på din lokala bokhandel eller bibliotek. Dessa kommer att ge dig en platt, endimensionell syn på den mänskliga kroppen. Böckerna brukar brytas upp av stora system, såsom skelett och muskulös att bättre kunna se varje system komponenter.
2.
Registrera dig för en biologi klass med ett kadaver labb. Oavsett om du är en läkarstudent som behöver veta allt om anatomi, eller bara en Phlebotomist som vill ha en bättre grepp på blodomloppet, är ett kadaver labb ett bra ställe att få en första hand titta på insidan av kroppen.
3.
Shadow din flygläkare kontor. Obduktionerna handla om insidan av kroppen efter tecken på sjukdom och dödsorsaker. Du kanske kan friska upp dina kunskaper anatomi och titta inuti kroppen på detta sätt.
4.
Titta på videor eller observera kirurgi. Många universitetssjukhus har observation rum där eleverna kan se det förfarande som sin utförts. Vissa producerar och distribuerar videor som lär korrekt kirurgisk teknik.
5.
Gå till ett museum. De organ Utställningen är en populär Museivisning som visar insidan av människokroppen i aktion. Den Mutter Museum i Philadelphia visar medicinsk konstigheter och organ med sällsynta sjukdomar och tillstånd.

    
    Copyright © 2011 give2all.org