välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fågeln band rapportering

Postad av : P-O Lennartsson

Bird band serietillverkade numrerade ben band som gör det möjligt för forskare att identifiera en enskild fågel. Endast federalt utfärdat band får släppas ut på vilda fåglar som släppts i USA. Banding kräver en federal tillstånd, och ibland en stat tillåta. Band redovisas när en tidigare bandad fågel återerövras av en annan Bander, dödas, eller som skördats under jaktsäsongen

ringmärkning Laboratory

I USA är alla banding verksamhet som administreras av ringmärkning Laboratory (BBL) i Patuxent, Maryland. Rapporter av återvunna band skickas till denna anläggning.

USA Federal Bands

Federal band är märkta med nummer (aldrig upprepas på ett annat band) och "Ring 1-800-327 Bandet skriver BIRD BAND LAUREL MD 20708 USA. " Äldre band är inskrivna med ett nummer och "Avise BIRD BAND WASH DC. "

Utländska Bands

Utländska band har en bokstav-sifferkombination och adress. Band från utanför USA är också rapporteras till BBL i Patuxent.

Rapport Online

Siffror kan rapporteras online på ringmärkning Laboratory hemsida (se Resurser nedan) eller per post. Den person som gjorde rapporten kommer att ta emot data om fågeln från BBL.

Varning

Band märkt med "AU", "OM", "CU", "NPA" eller "IPB" används av duva uppfödare och inte rapporteras till BBL.

    
    Copyright ©2011