välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

lägerelden aktivitet idéer för barn

Postad av : Ulf Friberg

Sitta runt lägerelden kan underwhelming, särskilt efter många besök i naturen. Så prova något annorlunda och sätta en snodd på några av de traditionella aktiviteter på din nästa camping resa med barnen. Från s'mores till berättelser till stjärnorna, lägereld verksamhet kan medföra en familj tillsammans

S'mores

S'mores är en gammaldags lägereld tradition, med rostad marshmallows krossades mellan två Graham crackers med en bit av choklad. För din nästa lägereld utflykt, varför inte krydda upp det lite och prova bananer i folie? Greatcamps. com rekommenderar att börja med bananer, choklad, chips, M Ms och valnötter. Skala tillbaka en lång remsa av bananskal. Med en Kuljärn, gröp ur små bitar av banan och placera lite choklad chips, M Ms eller valnötter inuti. Byt skal och linda in bananen i folie. Placera banan bredvid elden och rotera emellanåt i ca 10 minuter att värma upp hela banan. Packa folien, dra tillbaka skalet, och njuta av en choklad behandling. Disney Familj Food erbjuder dessutom alternativ till den traditionella s'more, vilket tyder på att lägga jordnötssmör eller Nutella spridit sig till Graham crackers, med vit choklad i stället för den traditionella mjölkchoklad och försöker choklad kex Graham en extra-söt behandla.

Berättelser

Campfire berättelser är en annan klassisk aktivitet för camping resor, men varför inte prova upping scariness genom att inkludera ett fåtal rekvisita? Berättelsen Stackars Joe, som visas på The Ultimate Camp Resource hemsida, innebär en berättare som berättar historien om Stackars Joe. Dålig Joe går ut på Halloween, bara för att förlora några tår, hår, ett öra, etc. Även berättelsen, går berättaren runt morötter för tårna att Joe förlorar en peruk som Joe har håret swiped och en torkad aprikos efter Joes öra rycks. Flera av Joe's andra delar av kroppen försvinner förrän allt du kan höra är hans dunkande hjärta.

Stjärnorna

stjärnorna är en annan stor camping verksamhet bäst på natten. Ta med flera böcker konstellationer och mini-ficklampor så barnen kan se sidorna i böckerna på natten. Ännu bättre, har barnen läst en bok, som "Hitta Constellations" av HA Rey, innan campingtur så de kommer att få en uppfattning om vad de letar efter på natthimlen. Efter att identifiera så många konstellationer som du kan ha dina barn skapa sina egna stjärnbilder. Kanske de hittar en grupp stjärnor som ser ut som deras favorit djur, eller kanske stjärnorna kommer att klargöra deras initialer.

    
    Copyright © 2011 give2all.org