välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

varför grön energi frågor

Postad av : Charlotte Wannberg

Inledning

Förnybar energi frågor förvisso, men i vilken utsträckning det har betydelse beror på vad vetenskaplig källa som du hänvisar till. NASA: s Goddard Institute for Space Studies (GISS) är en av de mer högröstade grupper för massiva klimatförändringar och global uppvärmning på ett livgivande skala, som är av ringa överraskning, eftersom det leds av Al Gores god vän Dr James Hansen.

Men många hittat felet med GISS iakttagelser, och mer än en gång de har visat sig felaktiga och överdriva fallet för den globala uppvärmningen. Oavsett är det dock enig om att förnyelsebar energi hjälper miljön och kan hindra den globala uppvärmningen. En gång var den globala uppvärmningen anses av vissa forskare vara en myt, men att skepsis har nästan försvunnit med nästan alla forskare kommer till slutsatsen att den globala uppvärmningen och skadliga effekter på miljön sker, även om inte alla kan komma överens med GISS. Inte bara kan förnybar energi renare dock, men den bygger på energikällor som mer eller mindre inte kan vara uttömda. Detta är i jämförelse med fossila bränslen, som är lätt uttömlig. Dessa förnybara källor är ofta vatten, vind, sol, avfall, trä, biomassa och solvärme.

Kärnan i Life

Eftersom energi är bakom mest varje aktivitet av en människas livstid, upprätthålla energi och flytta på förnybara och rena energikällor är oerhört viktigt. Oavsett om det är vända en strömbrytare, matlagning dagliga middagar, Husuppvärmning, transportera gods, tillverkning poster och tillhandahålla andra tjänster, eller bara att logga in på internet, är energi kärnan i våra liv. Som sådant är energi naturligtvis i särklass största bidragsgivaren till växthusgaser, som skadar miljön, och de flesta forskare ense om, orsaka klimatförändringar och uppvärmning av jorden. Flera andra former av föroreningar tack vare orena källor hittas ofta i fossila bränslen kan också leda till många problem.

Ökad efterfrågan och ny teknik

Förnybar energi ytterligare frågor på grund av dess förmåga att erbjuda upp källor för el som inte är bara rena utan även överkomligt. Ökade intäkter och minskade kostnader tack vare att spara på resurser är enorma proffs, men kanske den största pro av alla (åtminstone till miljöaktivister) är den enorma skära ner på föroreningar och möjligheten att rädda miljön från de flesta av tvekan förödande effekter som människor har bidragit till under de många åren av sin verksamhet. Vidare är förnybar energi nyckeln på grund av ökade krav på energi i många samhällen. Allteftersom tiden går, populationer i städer och andra områden blir tätare. Befolkningen i världen växer generellt och med fler människor efterfrågan på energi skjuter i höjden.

Vidare kommer delar av världen som tidigare låg på teknik och inte som energikrävande är långsamt, blir mer modernt och med att moderniteten större efterfrågan på energi. Dessutom är nyare teknik genomförs över tid, och den energi som behövs för denna teknik naturligtvis också kräver mer och mer energi. Således är nu mer än någonsin behovet av förnybar energi tydlig, i en värld där efterfrågan är uppe och skadliga effekter på miljön är också upp.

    Previous:nothing
    Next:Hur skiljer brom från klor?
    
    Copyright © 2011 give2all.org