välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

grundläggande första hjälpen kit för vandring

Postad av : Jeanette Morales

En grundläggande förbandslåda för vandring är en liten och enkel att montera en del av din kompletta vandring pack, men många människor ofta förbiser denna mest grundläggande beståndsdel. Rubrik i skogen utan en första hjälpen kit är för de flesta vandrare, som att be om problem. Här är några tips för att skapa en enkel men komplett första hjälpen-kit som behandlar dina behov utan att tynga ner ryggsäcken

Funktion

Grundläggande första hjälpen kit för vandring är avsedda att ta itu med medicinska behov i nödsituationer. De flesta kit ger bara tillfälliga lösningar för sjukdomar och skador, på antagandet att en vandrare kommer att gå tillbaka till ett område där hjälp finns så snart som möjligt. Kit för längre resor, som camping eller backpacking, vanligtvis omfatta ett bredare utbud av behandlingar och mediciner.

Typer

Du kan köpa första-hjälpen-kit i någon institution eller livsmedelsbutik. Dessa vanligtvis är utrustade med bandage, antibiotika salva, klåda grädde, peanger (medicinsk sax) och några andra objekt krampa. Du kan också hitta särskilda grundavdraget kit på de flesta Outfitters butiker och återförsäljare av utomhus redskap. Men för vissa kan det vara mer kostnadseffektivt och bekvämt att köpa saker som är skräddarsydda för specifika behov och skapa en anpassad kit.

Storlek

Grundläggande kit för korta övernattningar eller vandringar dag ska vara så liten som möjligt att undvika att lägga till extra vikt till packningen. De bör befordras i ett förseglat och vattentät behållare, som en plastlåda med en låsning lock eller en plastpåse som snaps stängd. Satsen bör väga i genomsnitt inte mer än ett pund. Den bör passa lätt till en angiven plats i packningen, om en sida eller front fickan eller i botten av påsen. De ska lagras i ett relativt lättillgängligt del av förpackningen om du är skadad och behöver för att nå kit snabbt.

Funktioner

En anpassad kit bör innehålla behandling för grundläggande skador, inklusive en antibiotisk salva, bandage , peanger, mot klåda kräm för bug bites, bug spray och allergimediciner som Benadryl i antingen piller eller salva form ifall du stöter på en bugg, växt, eller väder händelse som orsakar en allergisk reaktion. Ytterligare kan innefatta alkohol pads för rengöring sår, ibuprofen eller aspirin och anti-diarré mediciner magen.

Överväganden

Om du har särskilda medicinska behov, bör ditt kit innehåller allt du behöver i en nödsituation. Det är en situation där vikten på din utrustning inte spelar någon roll, så länge någon medicinsk nödsituation kan behandlas. Exempel astmamediciner och inhalatorer, behandlingar diabetes eller skott, och adrenalin cylindrar för dem med allvarliga bee allergier. Alla andra mediciner du tar regelbundet skall tas med i satsen, bara i fallet, och om du tar barnen vandring, det är alltid en bra idé att ta mer än du tror att du behöver-Chansen finns, om det är där ute, dina barn kommer in i det och behöver lite behandling! Det är också en bra idé att hålla en anteckning i första hjälpen kit med din personliga allergi information, medicinska tillstånd och kontakter nödsituation. Om du inte hamna i problem i skogen, kan detta hjälpa din vandring partner eller räddningsarbetare behandla dig att snabbt och effektivt.

    Previous:nothing
    Next:jobb med anknytning till kemi
    
    Copyright © 2011 give2all.org