välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

pärla sten jakt i USA

Postad av : P-O Lennartsson

Gem jakt kan vara en hobby, ett äventyr eller en passion. Gräver din egen ädelstenar från deras naturliga källan är en spännande upplevelse, och en som är roligt för hela familjen. Det finns många pärla jakt gruvor över hela USA som kostade endast en liten inträdesavgift. Gruvutrustning är oftast ingår. Oavsett vilken del av landet du bor i, det finns en pärla jaktupplevelse väntar på dig

Du behöver:.
Varmvatten
Skolan lim.
Karamellfärg.
Borax.
2 skålar.

Gem-Jakt Basics

Gem-jakt kräver lite grävande i smutsen. Naturligtvis kommer varma, klara vädret gör din pärla-jaktupplevelse roligare. Många familjer tycker om att besöka gem-jakt sevärdheter när du reser på semester. De flesta pärla webbplatser erbjuder användning av hackor, spadar och sluicing utrustning, men du kanske vill ta med några grundläggande utrustning för att gräva i allmänna utrymmen såsom statliga parker. Du kommer att behöva föra tunga skor, casual kläder, en hatt, solskydd och vatten för att släcka din törst.

Man ska gå Gem Jakt

Nästan varje region i USA har någon form av gem-jakt tillfälle. Connecticut har ett antal gem-jakt möjligheter att njuta. Staden Roxbury, Connecticut har en Gem Mine heter Green's Farm Garnet Mines där du kan gå pärla jakt för en avgift. Franklin, kallar North Carolina själv GEM-jakt huvudstad i världen, och det finns ett antal olika gem-jakt webbplatser, till exempel Cowee Mountain Ruby Mine, där du kan hitta smaragder, granater, rubiner och safirer. Philipsburg, Montana är hem för Gem Mountain webbplats där du kan gräva för safirer. Moose Lake i Minnesota erbjuder agat jakt som agat är statens officiella ädelsten. Nästan varje region i USA har pärla-mining möjligheter kan du njuta av på helger eller på semester.

Veta vad man ska titta efter

När du betalar avgiften, det är upp till dig att arbeta hårt för att hitta pärlor. I allmänhet kommer pärla webbplatsägare ge dig råd om exakt var att gå och vad du ska leta efter. Pärlor i den grova kan se lite annorlunda än vad du är van att se i smycken inställningar, så lyssna noga till platsen ägarens uppgifter och noga titta på proverna.

göra smycken från Gems man finna

Några av dessa gem-gruvor kommer att erbjuda aspekt av stenarna och ställa dem till smycken inställningar. Inställningar kan vara mycket enkelt eller mycket utsmyckade, och priset kommer att vara avgörande i vilken typ av inställningar du väljer.

Var du veta mer om Sten Jakt

Det finns ett antal böcker på marknaden som lista GEM-jakt möjligheter över hela USA som kan hjälpa dig att hitta ställen att prova i ditt område eller på din semester rutt. Vissa människor går med lokala skattjakt klubbar som går med sin grupp till webbplatser där pärlor kan hittas. Geologi samhällen kan ge dig information om pärla jakt i ditt område. En sökning på Internet kan ringa upp ett antal webbplatser som erbjuder pärla jakt på sina fastigheter.

    Previous:nothing
    Next:Hur tvättbjörn bafflar arbete?
    
    Copyright © 2011 give2all.org