välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en ekorre feeder mumsa rutan

Postad av : Jan-Olof Stoor

Titta ekorrar lyfta locket av en låda feeder att gräva ut mat godis kan vara en timme lång tidsfördriv. Den plexiglas fönster kan du se inne i bostaden för att titta på dem och se när du behöver fylla på mat. Eftersom locket kräver viss fingerfärdighet för att lyfta, kan du vara säker på att maten kommer att förvaras säkert från fåglar eller mindre manuellt vig djur

Du behöver:.
Piece of No
 2 tall, 1 tum med 8 tum med 8 meter.
12-av-12-tums bit plexiglas.
Penna.
Gradskiva.
Härskare.
4d finish naglar.
Träindustriarbetarefederationen lim.
2 1-tums kantgångjärn.
Ögon-och krok set.
Lack.
Solrosfrön och hela korn.


1.
Skär 1-av-8-tums brädet i två 1-fot långa bitar. Åtgärd två inches från ena sidan av en bräda, och dra en linje med 45-graders vinkel. Mark från framkanten av brädet till baksidan på 1 3 /4 inches. Gå tillbaka till det övre, främre kant och mäta i 1 /2 tum för att hitta där 45-graders vinkel korsningar med framkanten.
2.
Ställ djupet av en router med en 1/8-tums raka borr till 1 /4 tum, och skar en plats på sidan brädet. Spegel cut på motsatta sidan brädet.
3.
Cut en 11-tum lång styrelsen att bilda golvet. Limma och spika sidoväggar ovanpå golvet styrelsen.
4.
Cross Cut en 45-graders vinkel på ena änden av de återstående skrot brädan så att den passar in mellan de två sidor som back ombord. Limma och spika det på plats.
5.
Skär en 8 3/4-inch träbit för den korta änden av taket, rippa den på längden till 4 inches lång och 2 inches bred. Klipp annan pjäs för den långa änden av taket, mäter den så att de båda sidorna passar ihop med 45-graders vinkel. Limma och spika på taket.
6.
Mät bredd och höjd du har lämnat över till fönstret. Klipp plexiglas så att den kan infogas där.
7.
Skruva i en butt gångjärn på vardera sidan av den främre delen av taket så att den kan lyftas öppna.

8.
Sand alla kanter och tillämpa lack. Fyll huset med mat och ställa den utanför nära ett träd att titta ekorrar njuta av det.

    Previous:nothing
    Next:vilken typ av mark finns i Georgien?
    
    Copyright © 2011 give2all.org