välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man skriver en kristen icke faktabok

Postad av : Ulf Friberg

Christian faktaböcker är en exakt genre som kräver specialiserad författare. Medan de flesta sekulära självhjälpsböcker kan presentera ämnet helt från perspektiv och upphovsmannens åsikt, är kristna faktaböcker skrivna av dig, men måste spegla åsikter skriften och idealiskt traditionellt godkänt teologier

Du behöver. :
Scale.
Måttband.
Miniräknare.
Basket.


1.
Välj ett ämne. Normalt till Christian facklitteratur böcker hantera förklara skriften, med hjälp av skriften lösa ett modernt problem eller frågor i kyrkan. Till exempel i 2001, var en av de bäst säljande böckerna "The Prayer av Jaebes" diskutera en enskild person ur boken av krönikor. Forskning mängden av publikationer för närvarande finns i ämnet, och undvika en alltför används ämnen.
2.
Etablera din position på ämnet. I modern kristen kultur finns mycket vicka utrymme för tolkning och lösningar. Till exempel när man skriver en bok diskuterar blygsamhet för kvinnor, är det vanligaste skriften citerade jag Timothy 2:9,10. Denna skrift kan tas bokstavligen betyda att kvinnor inte ska fläta håret, tas bildligt, eller tas som en allmän moralisk med en modern tolkning.
3.
Forskning ditt ämne. Den främsta källan för kristen bok, bör naturligtvis Bibeln. När forskning information från Bibeln, läs den på engelska liksom studie dess ursprungliga hebreiska och grekiska för la mening. Sekundära källor för kristna författare är theologans och pastorer. Läs böcker av författare som Dwight Moody, Wayne Grudem, John MacArthur och John Calvin.
4.
Organisera dina boken. Efter omfattande forskning, börja organisera dina tankar i kapitel och avsnitt.
5.
be över ditt arbete. För att citera Angela Elwell Hunt, prisbelönta kristna författare, "Arbeta som om allt beror på dig, och be som om allt beror på Gud. "

    Previous:nothing
    Next:livscykel en krok mask ägg
    
    Copyright © 2011 give2all.org